Hoşgeldiniz  

Özel çocuklara çok özel hizmet

Semih Köken | 06 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Özel çocuklara çok özel hizmet

Umut su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesine Kemer Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parkı ve oyun grubu Başkan Gül tarafından hizmete açıldı. Açılışta çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kemer Aslanbucak Mahallesi’nde bulunan Umut su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne daha önce de birçok hizmet götüren Kemer Belediyesi, bu kez de bu özel çocuklara bir park hediye etti.

GÜL ÇOK SICAK KARŞILANDI

Umut su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesine belediye tarafından yaptırılan çocuk parkı ve oyun grubunun açılışına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis üyesi Semih Top, belediye birim müdürleri,  merkezde eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı. Törende çocuklarla tek tek sohbet eden Başkan Mustafa Gül, özel çocukları böyle parka kavuşturmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Rehabilitasyon Merkezi’nin Kurucusu Sera Şimşek ise, “Bu özel çocuklarımız, başka çocukların alay etmesi ve aşağılanma kaygısı nedeniyle  normal çocuk parklarına gidemiyorlar. O yüzden bahçemizde böyle bir park oluşturmak istedik. Başkanımız daha önce olduğu gibi bu kez de hızlı bir şekilde imdadımıza yetişti. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitimcilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle