Hoşgeldiniz  

OYUNCAK VERMEDİ DİYE…

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2015 | Gündem, Siyaset A- A+

ANTALYA’da CHP milletvekili adaylarının, Kepez İlçesi’ndeki bir restoranda gazetecilerle bir araya geldiği toplantının ardından partilileri taşıyan otobüse yapılan saldırıyı gerçekleştirenlerin 4 çocuk olduğu ortaya çıktı.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içinde olayın faillerine ulaştı. Yaşları 10-12 olan arasında değişen 4 çocuğun otobüsü oyuncak vermedikleri için taşladıkları ortaya çıktı. Yaşlarının küçük olması nedeniyle Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesi alınmayan çocuklar, işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Burada savcı talimatıyla avukat ve psikolog eşliğinde ifadesi alınan çocukların ifadelerinde ‘Balon ve oyuncak istemiştik. Bunlar bize savaşları anlatmaya kalktılar. Biz de başka partilerin balon ve oyuncak verdiği söyleyince kızdılar. Biz de bunun üzerine taşladık. Tek istediğimiz oyuncaktı” dedikleri belirtildi.

İfadeleri alınan çocuklar serbest bırakıldı.

SALDIRIDA CAMLAR KIRILDI

CHP Antalya milletvekili adaylarının, Kepez İlçesi’ndeki bir restoranda 23 Nisan günü gazetecilerle bir araya geldiği toplantının ardından partilileri taşıyan otobüse Sakarya Bulvarı’nda taşlı saldırı gerçekleşmiş, Doğan Taşkın’ın kullandığı ve içinde CHP Antalya il yönetiminin bulunduğu otobüse yapılan saldırıda yaralanan olmazken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarıyla giydirilen otobüsün iki camı kırılmıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle