Hoşgeldiniz  

Otomobille kaza yapan kardeşlerden biri öldü

Semih Köken | 01 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Otomobille kaza yapan kardeşlerden biri öldü

ANTALYA’nın Serik İlçesi’nde otomobille kaza yapan iki kardeşten Hüseyin Manda yaşamını yitirirken, Mehmet Manda ise ağır yaralandı. Durumu ağır olan Mehmet Manda, sedyede “Annem nerede? Annemin haberi var mı?” diye sordu.

Kentin Kadriye Mahallesi girişinde, saat 16.30 sıralarında meydana gelen kazada, Hüseyin ve Mehmet Manda kardeşlerin bulunduğu, 07 EP 730 plakalı otomobil sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu taklalar atarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Hurdaya dönen otomobilde Hüseyin ve Mehmet Manda kardeşler sıkıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ve sağlık ekipleri iki kardeşi çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Polis çevrede toplanan kalabalığı uzaklaştırmaya çalışırken, bazıları ekiplere kurtarma çalışmasında geciktiklerini iddia ederek tepki gösterdi.

Yaklaşık 45 dakika süren çalışmanın ardından kardeşler araçtan çıkarılırken, Hüseyin Manda’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralı Mehmet Manda ise sedyeyle ambulansa götürüldüğü sırada “Annem nerede? Annemin haberi var mı?” diye sağlık ekiplerine sordu. Mehmet Manda, ambulansla hastaneye götürüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle