Hoşgeldiniz  

Otobüsçüler başkanını seçti

Semih Köken | 23 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Otobüsçüler başkanını seçti

ANTALYA Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü seçimli genel kurulu sonunda 342 oy alan mevcut başkan Yasin Arslan yeniden seçildi.

ANTALYA OTOBUSCULER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NIN OLAGANUSTU SECIMLI GENEL KURULU SONUNDA 342 OY ALAN MEVCUT BASKAN YASIN ARSLAN (FOTODAKI) YENIDEN SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü seçimli genel kurulu Akdeniz Sanayi Düğün Salonu’nda yapıldı. 20 Mayıs’ta, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın müfettiş raporunun ardından alınan olağanüstü seçim kararının ardından, 15 Haziran’da çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen seçim, saat 10.30’da başladı. Mevcut başkan Yasin Arslan ve Salih Sarıgül’ün aday olduğu seçim dolayısıyla düğün salonu çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Şoförler oda personeline kayıt yaptırdıktan sonra polis kontrolünde salona girerken, üye olmayanlar içeri alınmadı.
ANTALYA OTOBUSCULER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NIN OLAGANUSTU SECIMLI GENEL KURULU SONUNDA 342 OY ALAN MEVCUT BASKAN YASIN ARSLAN (FOTODAKI) YENIDEN SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Seçim öncesinde konuşan başkan adayı Salih Sarıgül, geçmiş yönetimleri eleştirerek projelerini anlattı. Ardından söz alan mevcut başkan Yasin Arslan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yeni 200 otobüs alma kararını eleştirerek, otobüsçü esnafının mağdur edildiğini iddia etti. Zor bir dönemde göreve geldiğini kaydeden Yasin Arslan, görev süresi içerisinde birlik ve beraberliğe önem verdiğini söyledi.

MUSA NİZAM DA OY KULLANDI

ANTALYA OTOBUSCULER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NIN OLAGANUSTU SECIMLI GENEL KURULU SONUNDA 342 OY ALAN MEVCUT BASKAN YASIN ARSLAN YENIDEN SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Konuşmaların ardından gazetecilere poz veren başkan adayları, arka arkaya aynı sandıkta oy kullandı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Oy kullananlar arasında dedesiyle birlikte gelen Gaziantepspor’da forma giyen futbolcu Musa Nizam da yer aldı. Bir dönem Antalyaspor forması da giyen Musa Nizam oy kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Futbol ile ilgili soru almak istemeyen Musa Nizam, dedesinden dolayı 60 yıldır taşımacılık sektöründe yer aldıklarını söyledi. Musa Nizam, “Bundan dolayı ben de ister istemez bu işe girdim. Bugün de vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için oy kullandık. İnşallah bu camia için hayırlısı olur. Hem biz hem de otobüsçü esnafı bundan kar elde eder” dedi.

ANTALYA OTOBUSCULER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NIN OLAGANUSTU SECIMLI GENEL KURULU SONUNDA 342 OY ALAN MEVCUT BASKAN YASIN ARSLAN YENIDEN SECILDI.(SALIH SARIGUL)(FOTO:ANTALYA-DHA)
Yapılan oylama sonunda 560 üye oy kullandı. 10 oyun geçersiz sayıldığı sayım sonunda 342 oy alan mevcut başkan Yasin Arslan yeniden seçildi. Diğer aday Salih Sarıgül ise 208 oy aldı.

ANTALYA OTOBUSCULER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NIN OLAGANUSTU SECIMLI GENEL KURULU SONUNDA 342 OY ALAN MEVCUT BASKAN YASIN ARSLAN YENIDEN SECILDI.(MUSA NIZAM)(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle