Hoşgeldiniz  

Oto yıkamada akıl almaz ölüm

Semih Köken | 07 Eylül 2015 | Gündem A- A+

Bir akaryakıt istasyonunda otomobilini otomatik yıkama makinesinde yıkatmak isteyen 21 yaşındaki Muhammet Sekmen, köpük sıktığı aracının yıkanmaya başlaması için ‘start’ düğmesine basınca elektrik akımına kapılıp öldü. Sekmen’i kurtarmaya çalışan arkadaşı Hüseyin Memiş de yaralandı.

**

Görünmez kaza, Sakarya Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 32 HA 654 plakalı otomobiline 19 yaşındaki kardeşi Samet Sekmen ile arkadaşları Hüseyin Memiş ve İsmail Memiş kardeşleri alan Muhammet Sekmen gezintiye çıktı. Yol üzerindeki akaryakıt istasyonuna giren Muhammet Sekmen, basınçlı ve köpüklü araç yıkama tabancası ile otomobiline önce köpük sıktı. Ardından, makineye 1 TL atarak aracının otomatik yıkanması için ‘start’ düğmesine basan Muhammet Sekmen, elektrik akımına kapıldı.

YARDIM EDERKEN YARALANDI
Arkadaşının elektrik akımına kapıldığını gören Hüseyin Memiş onu kurtarmak istedi, ancak o da akıma kapıldı. Makinenin elektriğinin kesilmesinin ardından olay yerine ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri, meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu olan Muhammet Sekmen’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Akıma kapılan ve hayati tehlikesi bulunmayan arkadaşı Hüseyin Memiş ise ambulansla götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Adli Tıp Kurumu morgundan bu sabah cenazesi alınan Muhammet Sekmen, toprağa verilmek üzere memleketi Konya’ya götürüldü.

‘ÖMRÜM OLDUĞU SÜRECE BENİMSİN’
Ölen Muhammet Sekmen’in, bir süre önce facebook sayfasından paylaştığı otomobilinin fotoğraflarına ‘En iyi ressam bile çizemez duruşundaki o asaleti’, ‘Ömrüm olduğu sürece benimsin 124’üm’ yorumlarını yazdığı görüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle