Hoşgeldiniz  

Örnek işbirliği

Semih Köken | 03 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Örnek işbirliği

Kemer Belediyesi ve Alman Konsolosluk Futbol Takımı işbirliğiyle Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu’nun spor malzemeleri ihtiyacını karşıladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Almanya’nın Antalya Konsolosluğu yetkilileri ile sık sık bir araya gelerek iki ülke ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunuyor.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Kemer Belediyesi ile Almanya’nın Antalya Konsolosluğu arasında gönül köprüsü kuran Başkan Gül, ilişkilerin spor etkinleriyle de güçlenmesini sağlıyor. Kemer protokolü ile Alman Konsolosluğu arasında yapılan dostluk maçları da bunun meyveleri oluyor. Başarılı maçlar yapan Almanya’nın Antalya Konsolosluğu Futbol Takımı bu kez yardım etkinliğine imza attı.

BELDİBİ İLKOKULU’NA YARDIM

Almanya’nın Antalya Konsolos Yardımcısı (Viskonsül) Jörg Fürstenau’un öncülüğündeki Alman takımı, Kemer Belediyesi ile işbirliği yaparak Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu’nun spor malzemeleri ihtiyacı karşılandı. Kemer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Can, Kemer Belediyesi Beldibi Sorumlusu Ahmet Temiz, Beldibi İlkokulu Müdürü Erol Öztürk’ün de hazır bulunduğu törende, Kemer Belediyesi ile Alman futbol takımının birlikte hazırladığı hediyeler Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu’na teslim edildi.

“DOSTUM GÜL’E TEŞEKKÜRLER”

Almanya’nın Antalya Konsolos Yardımcısı Jörg Fürstenau yaptığı açıklamada, “Ben Kemer sevdalısıyım. Kemer’e yapılan hizmetlerden büyük mutluluk duyuyorum. Bu anlamda bize yardımcı olan çok sevdiğim dostum Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle