Hoşgeldiniz  

Öncelik Sonuna Kadar Kemer Sporun Yanındayım!

SEMİH KÖKEN | 13 Eylül 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Öncelik Sonuna Kadar Kemer Sporun Yanındayım!

Başkan Öncelik Sonuna Kadar Kemer Sporun Yanındayım!
TFF 3. Lig 2. Grupta ligin 2. Haftasında Turgutlu Sporu ve hafta içinde Ziraat Türkiye Kupasında BAL liginde Karaman Belediye Sporu konuk eden Kemer Spor, kendi sahasında bir kez daha puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken ve Ziraat Türkiye Kupasında 3. Tura yükselmesine hem sevinen hemde ligdeki mağlubiyete üzülen Kulüp Başkanı Ahmet Öncelik özel açıklamalarda bulundu.
ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK KEMER SEVDALILARINA İHTİYACIMIZ VAR
Yönetimde de bizlerle birlikte her yerde takımın yanında olacak elini taşın altına koyacak, destek sunabilecek yani fedakarlık sunabilecek arkadaşlarımız gelsin! Eğer gerçekten böyle arkadaşlarımız varsa gelsinler, gerekirse, şahsen ben onlara destek vereyim. Ben başkanım, diye bir iddiam da yok. Kim bu takımı başarıya götürecekse hep birlikte destek verelim. Çünkü kazanan Kemer olacaktır. Ama ben Kemer Sporun yanında sonuna kadar olacağım ve destek vereceğim.
MAĞLUP OLDUĞUMUZ ZAMANDA YANIMIZDA OLUN
Bir maçta mağlup olduk diye, taraftarlarımızın sitemi oldu. Bizim taraftarlarımız vefakar, cefakar ve sağ duyuludur. Geçtiğimiz yıl düşecek takım dediler düşürmedik ve bize destek oldular. Biz onlara dedik önemli olan mağlup olduğumuzda da takım yanında olmanız destek vermenizdir. Onlarda bunu yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum takdire şayan bir taraftarımız var. Takımlarının başarılı olmasını istemek onların hakkıdır. İnşallah onların bu isteğini gerçekleştirmek için biz daha dikkatli çalışmalar yürüteceğiz.
KEMERLİ GENÇLERİMİZE VE KEMER SPORA PROFESYONEL BİR TESİS KAZANDIRDIM! Kimseden beş kuruş yardım almadan, kendi imkanlarımla çöplük içinde olan bir tesisi profesyonel bir tesis haline getirerek Kemerli gençlerimize ve Kemer Sporumuza kazandırdım. Üstelikte çok kıssa bir zamanda. Bir Allah’ın kulu da gelip hayırlı olsun kardeşim eline sağlık demedi. Beni üzen maddi imkansızlıklar değil bunun yanında manevi destek de yok denecek kadar az! Diyerek sitem etti…
Sağlık nedeniyle takımın yanında olamayan Başkan Öncelik; bundan sonraki hem içeride hem de dışarıdaki maçlarda takımın yanında olacağım ve bu takım başarılı olacaktır. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle