Hoşgeldiniz  

OLYMPOS TELEFERİK PERSONEL GECESİ DÜZENLEDİ

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Turizm, Yaşam A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesinde yer alan ver alternatif turizmin en önemli örneklerinden birisini oluşturan Olympos Teleferik sezon sonu olması nedeniyle bir personel gecesi düzenledi.

Kemer Qualista Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Olympos Teleferik Yönetim Kurulu Üyesi Paul Christen ve Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, Teknik Müdür Ercan Çipa, Satış ve Pazarlama Müdürü Haydar Culfa, Operasyon Müdürü Fatih Koyuncu ile diğer personeller ve alileri de katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Genel Müdür Haydar Gümrükçü, Olympos Teleferik ailesi olarak bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren bir konuşma yaparak, “ Geçtiğimiz yıl hep birlikte güzel bir iş çıkardık. Turizmde genelde kötü bir sezon olmasına rağmen biz hedeflerimize küçük bir sapmada olsa ulaştık. Bu başarıda hepinizim büyük rolü oldu. Gelecek yıl hepimizin bildiği gibi oldukça zorlu bir sezon bizleri bekliyor. İnşallah 2016 yılında da hedeflediğimiz rakamlara ulaşırız” dedi.

Gecede oldukça eğlenen Olympos Teleferik personeli söylenen şarkılara eşlik ederken, bol bol sahnede hünerlerini sergilediler.  Teleferik Yönetimi Tarafından bir sürpriz yapılırken, tüm personele çekiliş ile çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı gecede büyük hediye ise Milli Piyangoda yılbaşında 55 Milyar TL. Kazanma fırsatı sağlayacak olan 10 adet milli piyango oldu.personelgecesi_olimpos5personelgecesi_olimpos3

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle