Hoşgeldiniz  

Olta balıkçıları Çıralı’da buluştu

Semih Köken | 19 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Olta balıkçıları Çıralı’da buluştu

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, dağ, açık hava, doğa ve su

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Batı Akdeniz Surfcasting Balık Tutma Yarışması’nda birinci olan İlker Yılmaz ile Ali Kurt’un ödülünü Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül verdi.

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Akdeniz Balıkçılar ve Spor Kulübü Derneği (AKBADER) tarafından Ulupınar Mahallesi’ne bağlı Çıralı köyü sahilinde düzenlenen İkinci Batı Akdeniz Surfcasting Balık Tutma Yarışması’na 150 balıkçı katıldı.

121 BALIK TUTULDU
Yarışmada, balıkçılar 2 gün boyunca mırmır, levrek, sargoz, minekop ve balon balığı tutup puan almaya çalıştı. İki kişilik takımlar halinde yarışan balıkçılar toplam 121 balık tuttular. Balıkçıların tuttuğu 25 santimetreden kısa balıklar ise denize geri bırakıldı.

DERECEYE GİRENLER
Yarışmada 16 balık tutan İlker Yılmaz ile Ali Kurt’un takımı 16 balık tutarak birinci oldu. Tevfik Atalar ve Hasan Karagöz 8 balıkla ikinci, Emrullah Güngör ve Kadir Akbıyık yine 8 balıkla üçüncü oldu. Yarışmada en büyük balığı Kadir Akbıyık tuttu. Yarışma sonunda birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira, en büyük balığı tutana ise 2 bin 500 lira değerinde olta seti hediye edildi.

GÜL BAŞARILAR DİLEDİ
Dereceye giren balıkçılar için Çıralı sahilinde düzenlenen ödül törene Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, balıkçılar ve yöre sakinleri katıldı. Birinci olan takımın ödülünü sunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum. Gelecek yılki turnuvada yeniden görüşmek dileğiyle tüm balıkçılara başarılar diliyorum ” dedi

KEMER BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
AKBADER Başkanı Gökhan Kuzuoğlu ise “Bu yarışmada amacımız bölgeye ticari anlamda katkı sunmak ve gençleri bilinçli avcılığa yönlendirmektir. Biz balık tutmayı spor olarak olarak yapıyoruz. Yarışmamıza destekleri için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle