Hoşgeldiniz  

Öğrettiklerini sergilediler

Semih Köken | 09 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Öğrettiklerini sergilediler

ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Murat Çelikel ile Tuğba Kodal’ın afiş tasarım çalışmalarının yer aldığı sergi Antalya’da sergiledi.
ISPARTA SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITESI (SDU) GUZEL SANATLAR FAKULTESI OGRETIM UYELERI MURAT CELIKEL ILE TUGBA KODAL'IN AFIS TASARIM CALISMALARININ YER ALDIGI SERGI ANTALYA'DA SERGILEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Fikret Otyam Parkı’ndaki Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi’ndeki ‘Afişlerin Dili’ adlı serginin açılış kurdelesini, ANSAN yönetim kurulu üyesi Turan Ergün, SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Oktay Köse birlikte kesti. Antalyalı sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergide, 42 özgün afiş tasarımları ve kolaj çalışması yer alıyor.

Sergi hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Oktay Köse, “Farklı malzemelerin bir arada kullanıldığı eserler, öğrencilerimize öğrettiğimiz çalışmalardan oluştu. Üniversitemizdeki etkinlikler için hazırlanmış afiş ve kolaj tasarımlarını Isparta’dan sonra Antalya’da da sergilemek istedik” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle