Hoşgeldiniz  

Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

Semih Köken | 24 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Cumhuriyet Meydanında Atatürk Büstüne Kemer Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya tarafından çelenk sunumu ile başladı.
Saygı duruşu istiklal marşımızın okunmasının ardından törene TÜREM Eğitim merkezinde devam edildi. Törene, Kemer Kaymakamı Dr. Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Gürkan Güncan, Emniyet Müdürü Murat Karaman, Sahil Bot Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail S. Minta, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, Belediye Eski Başkanı ve Emekli Öğretmen Necati Topaloğlu, Okul Müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Türem Salonunda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya yaptı. Kaya yaptığı konuşmada; Bu dava kutlu, bu dava umutlu olacak. Yeter ki göreve başladığımız o ilk günkü şevkimizi yitirmeyelim, irfan ateşinden uzak kalmayalım. Yoksa bahar olmayacak. Asla olmayacak. Baharı olmayan uluslar karanlıklara mahkumdur hayatta. Dedi

Şehit öğretmenler için hazırlanan slayt gösterileri yapıldı. Emekli öğretmenlere Kemer Kaymakamı Feslihan, birer şilt takdim ederken, emekli öğretmen Asım Yıldırım duygularını anlatan konuşmayı yaptı.
İlçe genelinde öğrenciler arasında düzenlenen Öğretmenler Günü konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Tören, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesinin ardından sona Göynük Fen Lisesi Korosu türküleri ile devam etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle