Hoşgeldiniz  

Öğrenciler Almanya yolcusu

Semih Köken | 07 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Öğrenciler Almanya yolcusu

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Kemer’in kardeş kenti olan Almanya’nın Schwabach kentinde düzenlenecek Şehir Günü etkinliklerine Göynük Fen Lisesi’nden 8 öğrenci ile 2 öğretmen katılacak. Öğretmenler gezi öncesi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ettiler.
Kemer Belediyesi’nin ile kardeş belediyesi olan Almanya’nın Schwabach Belediyesi, kentin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şehir Günü düzenliyor. Şehir Günü’ne Kemer’den de öğrenci ve öğretmenler katılacak.
Kemer ile Schwabach arasındaki Uluslararası Gençlik Değişim Programı (Jam Camp İnternationaler Jugendaustausch Zum Stadtjubiläum) kapsamında Göynük Fen Lisesi’nden 4 erkek, 4 kız öğrenci ile 2 öğretmen Schwabach’a gidecek. 13-19 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da olacak öğretmen ve öğrenciler, yolculuk öncesi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek bilgi verdiler.
Kardeş kent ilişkilerinin yıldan yıla daha çok geliştiğini kaydeden Başkan Gül, “Fen lisesi öğrenci ve öğretmenlerimize iyi yolculuklar diliyorum. İlçemizden giden öğrencilerimiz ile Alman öğrenciler arasında önemli bir kültür alışverişi olacaktır. Kardeş kentimize ben de buradan selamlar gönderirken Schwabach’ın Şehir Günü’nü kutluyorum. Biz de oradan gelecek heyetleri ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Ziyaret sonunda Başkan Mustafa Gül öğrencilere çeşitli hediyeler verirken öğrenci ve öğretmenler de eğitime katkılarından dolayı Başkan Gül’e çok teşekkür ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle