Hoşgeldiniz  

Oda Başkanından, Başkan Gül’e Anlamlı Ziyaret

Semih Köken | 07 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Oda Başkanından, Başkan Gül’e Anlamlı Ziyaret

Antalya Esnaf Oda Başkanı Adlıhan Dere ve beraberindekiler, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek taşımacılık hakkında görüşmelerde bulundular.
Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete, Oda Başkanı Dere’nin yanı sıra Antalya Şoförler Oda Başkanı, Mehmet Ali Alkan, Antalya Fırıncılar Oda Başkanı Musa Kazım Buhurcu, Antalya Servisler Oda Başkanı Süleyman Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Esnaf Odası Başkanı Bolat Ünsal Yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül; Özellikle Rent A Car ların otel içlerinden müşteri taşımacılığı yönünde şikayetler alıyorduk. Bununla ilgili daha önce meclis kararı almıştık ve bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Belediye ekiplerimiz bu konuda denetimlerini sürdürüyorlar.” dedi.
Antalya Esnaf Oda Başkanı Adlıhan Dere görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Kemere gelip gidiyorduk ama Mustafa Gül başkanlığından sonra Kemerdeki değişimi gözle görür hale geldik. Akşamları Kemer caddelinde dolaşırken kendimizi gökyüzünde hissettik. Kemerin özellikle girişleri çok güzel olmuş yürüyüş yolları sayesinde esnaflarımıza da büyük katkı sağlamıştır. Yine rent a carlar konusunda denetimlerin sıklıkla devam edeceğini söylemiştir. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz. İlçe Belediye Başkanları ile bir araya gelip bu konuda istişare toplantısı yapıp bu konuda ne gibi önlemler alabiliriz yönünde bir görüşü bulunmaktadır. İsabetli bir karar olmuştur. ”dedi.
Görüşmelerin ardından Başkan Gül, Oda Başkanlarına ziyaretin anısına birer Kemer Resmi bulunan çini taba hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle