Hoşgeldiniz  

Nisan ayı Meclis Toplantısı yapıldı

SEMİH KÖKEN | 08 Nisan 2015 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Başkanlığında Göynük Hizmet binasında düzenlendi. Toplantıya MHP’li Mustafa Bilici katılmadı…

 

Kemer Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül’ün Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Meclis üyelerinden, Mustafa Bilici’nin katılmadığı toplantında bir önceki toplantında alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.

Gündemlere geçilmeden, Antalya Konyaaltı Turizm koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmetleri Birliği (KONTAB) Kemer Belediyesinin de üye olması talebinin bir sonraki Meclis toplantısı gündeme alınması oy birliği kabul edildi.

Gündemin 3’ncü maddesinde yer alan, 2014 yılı Gelir ve Giderlerini inceleyen Denetim Komisyonunun hazırlamış olduğu raporlarla ilgili Meclis Üyeleri bilgilendirildi.

Gündemin 4’ncü maddesi, 2014 Yılı Belediye Başkanlığı Faaliyet raporunun görüşülmesinde, Başkan Mustafa Gül dışarı çıkarılarak Meclis Başkan Vekili Asli Bayar Ulukapı Başkanlığında görüşüldü. Oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 5’nci maddesi, Encümen Üyelerinin seçiminde Kapalı Zarf usulünde 9 oy alan Cumali Afşin ve 9 Oy alan Özcan Çeliktaş seçildi.

Gündemin 6. Maddesinde yer alan ihtisas Komisyonları seçimi açık oylama ile yapıldı. Plan Bütçe Komisyonuna, Recep Yılmaz, Cumali Afşin ve Halit Çilengir seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Ahmet Can, Recep Yılmaz ve Ramazan Aslancan seçildi. Turizm Komisyonuna ise, Aslı Bayar Ulukapı, Sedat Akan ve Emine Canik seçildi.

Gündemin 7 maddesinde yer alan Kemer belediyesi Bütçe içi işletme kurulması konusu oy çokluğu ile kabul edildi. Bu madde ile birlikte Kemer Belediyesi çeşitli işletmeler açarak halka uygun fiyatlı hizmetler sunacak. Örnek olarak da Kaş Belediyesinin uygulamaları baz alındığı belirtildi. Plaj, fitness, futbol okulu, çay bahçesi gibi iş dalları yapılacak.

Gündemin 8. Maddesinde yer alan, Okullar arasında planlanan işbirliği öğrenci değişimi projesi kapsamında Kemer Anadolu Lisesinden 5 öğretmen ile 20 öğrenciden oluşan grubun Belediyenin Kardeş Şehri olan Almanya’nın Schwabach şehrini gönderilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 9. Maddesinde yer alan, Göynük Mahallesi Beldibi Mevkisi Başkomutan Atatürk Caddesi üzerindeki tapulu işyerlerine işyeri açma ve çalışma ruhsatı verilmesi konusu oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 10. Maddesinde yer alan, Belediyenin ihtiyacı olan Sayısal Fotogrametrik Halihazır Harita işinin İller Bankası A.Ş tarafından yaptırılması için İller Bankası A.Ş’ne yetki verilmesi konusu oy birliği kabul edildi.

Bir sonraki Meclis toplantısının 05 Mayıs 2015 Salı saat 14:00 olarak belirlendi.

ÜLGE’YE SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

 

CHP’li Meclis Üyesi Batur Işık, Kemer’de yerel gazete sahibi Tosun Ülge’ye 50’inci yaş günü nedeniyle sürpriz yaparak meclis toplantısı sonrası salona yaş pasta getirdi. Kemer Belediye Başkanı Gül ise Tosun Ülge’yi tebrik ederek pastadan ikram etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle