Hoşgeldiniz  

Nikahsız eşiyle yaşayan adamı öldürdü

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da 24 yaşındaki Yaşar Tosun, kendisini terk eden nikahsız eşi 23 yaşındaki Nazlı Zan ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki Yaşar İzgi’yi bıçakla öldürdü.

Olay, gece yarısı Muratpaşa İlçesi, Yüksekalan Mahallesi 502 Sokak’ta meydana geldi. Yaklaşık 1 yıldır nikahsız yaşadığı Nazlı Zan’ın kendisini bırakıp Yaşar İzgi ile yaşamasını gururuna yediremeyen Yaşar Tosun, kendisi gibi hurdacılık yapan Yaşar İzgi ve Nazlı Zan’ın yolunu kesti. Üçlünün tartışması, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Belindeki bıçağı çıkartan Yaşar Tosun, Yaşar İzgi’yi karnının üç yerinden yaraladı. Ardından bıçağı Nazlı Zan’a saplayan Yaşar Tosun, daha sonra kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yaşar İzgi’yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Nazlı Zan’ı ise Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İzgi yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Nazlı Zan’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay sonrası kaçan Yaşar Tosun ise iki sokak ötede yakalandı. Yaşar İzgi’nin cenazesi, otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınları tarafından adli tıp kurumu morgundan alındı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle