Hoşgeldiniz  

Nikahı kıyıp sahile koştular

Semih Köken | 08 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA) – ANTALYA’da öğle saatlerde 21 dereceye ulaşan hava sıcaklığı ‘yalancı bahar’ yaşattı. Güneşi görenler, Konyaaltı Sahili’nde sıcak havanın tadını çıkardı.

ANTALYA'DA OGLE SAATLERDE 21 DERECEYE ULASAN HAVA SICAKLIGI 'YALANCI BAHARI' YASATTI. SAHILE GELENLER ARASINDA TURIZMCI 30  ONDER GOLLER ILE ESIN BILICI, 8 AYLIK NISANLI OLDUKLARINI, BUGUN KIYILAN NIKAHLARININ ARDINDAN KONYAALTI SAHILI'NE GELDIKLERINI ANLATTI.(FOTO:AKIF ARICI/ANTALYA-DHA)

Öğle saatlerinde sıcak havayı fırsat bilinler Konyaaltı Sahili’nde akın etti. Denize girenler nadir olsa da, banklar ve kaldırımlar boş kalmadı. Öğle saatlerinde 21 dereceye ulaşan havada vatandaşlar ‘yalancı baharın’ tadını çıkardı.

Sahile gelenler arasında turizmci 30 yaşındaki Önder Göller ile 25 yaşındaki Esin Bilici 8 aylık nişanlı olduklarını, bugün kıyılan nikahlarının ardından Konyaaltı Sahili’ne geldiklerini söyledi. Yaz günlerini aratmayan havada fotoğraf çekilen çifte arkadaşları da eşlik etti. Düğünlerini gelecek yaz düşünen çift, “Hava çok güzel nihakımız kıyıldı. Kimsenin haberi olmadan sahile gelip fotoğraf çektirmek istedik. Antalya’da yaşıyoruz ve sahilden her türlü yararlanmamız lazım. Düğün fotoğraflarımızı da Kaleiçi’nde çekinmeyi düşünüyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle