Hoşgeldiniz  

NERDE DEVLET …? BU NE REZALET….?

SEMİH KÖKEN | 13 Haziran 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

NERDE DEVLET …? BU NE REZALET….?

Turizmin başkenti Antalya nın En önemli Turizm merkezi olan Kemerde keyfi uygulamalar devam ederken iki yüzlü tutum kemer esnafını çileden çıkartmaya devam ediyor.

Kemer Merkezde Bulunan ASPAVA dün yıkılmaya başlanırken ,Necati Topaloğlu göreve geldiği günlerde aynı parselde bulunan Köfteci Şahin in yerini yıkmış sonra Köfteci Şahinin Topaloğlunu desteklediğini öğrenince  tekrar yeniden pardon diyerek yaptırmıştı.

Aynı Topaloğlu yine savaşa gider gibi inşaat yasağı olmasına rağmen Kemer Merkez ASPAVA yı 2-3 metre kaçak için  turistlerin gözü önünde intikam alır gibi yıkmaya devam ediyor.

Vatandaşlar ve esnaf bu ikili tutum için Hocaya karşı cephe alırken Kemerin en yüksek idari makamı olan Kemer Kaymakamı acaba hala daha neyi bekliyor.

İnşaat yasağı varken Belediyenin bu keyfi durumu büyük tepkilere yol açıyor.

Kemer esnafı 30 -40 bin euro  kira verirken köşe başlarında mantar gibi türeyen büfelerde  tezgahlarda her şey satılmaya başladı.

KİRİŞ KURTARILMIŞ BÖLGE

Kemere bağlı ve yüksek turist  potansiyelli Kiriş mahallesinde Mantar gibi yol kenarlarında türeyen tezgahlarda akşam saatlerinde  müşteri çekmek için kıyasıya yarışıyorlar.

Kiriş esnafı bu duruma büyük tepki gösterirken Kemer Belediyesinden burası için en ufak bir açıklama yapılmaması buranın birilerine peşkeş çekildiği anlamına geliyor.

DÜNYA KENTİ KEMERDE  SOKAK ACENTALARI

Her fırsatta sen ben yok biz varız diyen Kemerin DSP li Belediye Başkanı Topaloğlu  kendine yakın bir acenteyi  kollarken birçok turizm acentesini de  kanunsuz ve usulsüz olarak yıkmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir  sınırları içinde faytonlar kaldırılmışken aynı faytonların  Kiriş ve Göynükte boy göstermeleri büyük tepki çekiyor.

DEVELİ TURİM HARAKETİ..

Geçtiğimiz yıllarda turistlerin en korkulu rüyası olan deve turizmini yeniden Hortlatan Necati Topaloğlu ve aveneleri Kemerde Deve turizmine yol verdiler. Deve zorla bindirilen  resim çekerken para istenilen  develer Kemer plajlarında tek tek görülmeye başlarken acaba Necati Hoca ne zaman Deveye binip yol alacak bizlerde merak ediyoruz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle