Hoşgeldiniz  

NECATİ HOCA TARAFTARINDAN YAYLIM ATEŞİ

SEMİH KÖKEN | 03 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

NECATİ HOCA TARAFTARINDAN YAYLIM ATEŞİ

Kemerde sen ben yok biz varız sloganı ile yola çıkan ve küskünleri birleştirip iki üç parti değiştirdikten sonra kapağı DSP ye atarak Millete ümid ve vaadler vererek Kemer Belediye Başkanlığını kazanan Kemerin Necati Hocası yönetime gelmesinin  3.ayından itibaren yara almaya güven kaybetmeye devam ediyordu.

Pazar yeri krizini yönetemeyen Hoca bir çok sorunun üstesinden geliyormuş gibi gözükse de seçim öncesi verdiği sözlerin altında kalmaya devam etti.

Liman caddesi esnaflarına seçim öncesi söz vererek pazarı kapataçağım dedikten sonra Pazarcılara gidip ben böyle bir söz vermedim deyince KESDER 590 imza toplayıp Belediyenin kapısına dayandı…

Park ve bahçelerde büfeye izin vermeyeceğim demesine rağmen Göynük ve Kemerde büfe yerlerini ihale etmeye başladı.

 

Kemerin en aktif siyasetçilerinden olan  ve Necati Hoca nın o koltukta oturmasının en büyük görevi olan ve Başkan YardımcıIğı makamı verilen Mustafa Bilici  ile ayrılıkları NECATİ HOCAYA OLAN GÜVENİ   DERİNDEN SARSMAYA YETTİ DE ARTI BİLE..

 

.

Her geçen gün kan kaybeden Necati Hoca ve ekibinde çatlak sesler hiç kısılmadan devam ederken  ipsiz sapsız iki meclis üyesinin  oblia parkından  kiralar toplaması gündeme bomba gibi düştü ve hoca burada da büyük hezeyana uğradı.

Olaylar birbiri arkasına devam ederken seçimlerde  kendisine büyük destek veren seçim ofisini sağlayan araçlara yakıt desteği veren en güvendiği kişinin hiç beklemediği  bir muhalefetle karşı karşıya kaldı.

Sosyal medyada N&G  ismiyle Necati Hocayı yerden yere vuran muhterem son paylaşımı ile yine olay yarattı.

İDDİALAR ÇOK CİDDİ

Kemerli büyük bir ailenin damadı olan muhterem bu sabah yaptığı paylaşımda ince ve derin sorular sorarak Necati Hoca nın koltuğunu salladı bile.

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN  SATIR BAŞLARI….

KEMER. Çok Büyük Aile.BUGÜN SAAT 14.30 da Necati Hoca Basın Açıklama Yapacakmış:

1–Akdeniz üniversite Denizcilik Fakültesine Yıkım Çürük Çok Masraflı diyerek kamu malını niçin yıktırmak istiyorsun Başkan yrd. Gülsüm Bal Hanfendinin kocasını niçin kullandınız kendi kurumu Akdeniz üniversitesine ihanet içine niçin düşürdün ?

2-Kemerde  su sporlarını 125 bin Euro ya alan sana oy veren insanların sözleşmesini yırttırdın ve 100 bin dolara seçim döneminde tarafınıza şahsınıza oy verenlere pkk lı ve kürt ler kemeri ele geçirecek Necati ye oy vermeyin ihanetini gösteren aileye Hasan şeker ve Necati hoca otele gidiyor 1,5 saat baskı kuran sizsiniz. Bizlere açıklayın.

3–Göynük otelde sadece harfiyat işini almıştım 400 bin tl.ye ve bir referans telefonu istedi şantiye yönetimi dört aydır benim aldığım işe bölgemizin esnafıdır diyemedin. Öğrendim birilerine şu an 400 bin tl ye anlaştığım işi 1.250 000. (Eski parayla 1 trilyon 250 milyara)kendi oğlunuzla bu işi yapanı ortak ettiniz elimden aldınız. Ve bu rakam bedeli hiç etik değil ticari mantık kabul etmiyor. Arada 850 bin tl keriz parası fark var. Bu fark keriz parası KİMİN.

4–Seçim süreci ve sonunda dile getirdiğiniz KINDILÇEŞME imar planındaki yolun yeri değişmiş peşkeş çekilmiş dediğiniz yer değişim doğrudur.

PEKİ Size SORUM:  Göynük başkanlığınızda vogue avangarte hotel yapılırken tarihi Antalya yolu NEREDE ?

Eski sultansaray oteli önü jandarma kampı önü orman kampı önü beton köprüden Beldibi Antalya yolu NEREDE ?

bu yol buhar oldu yok oldu  imzalamış olduğunuz evrakları basına ve kemer e sunun değilse Adi sayarım sizi.

5–Yine Göynük te prestij otel ve gemi otellerinin (-1)bodrum katları emsal harici yaptıran Necati hoca ve Gülsüm bal peki niye dükkan olarak açtırıp kullandırdınız bodrum -1 emsal olmayan katları. BU YAZDIĞIM emekleriniz bedava emek çekmemişsindir. CEVAP verin KABUL EDİN ve BİZ Kemer olarak takdir edelim.

Sakın MÜFTERİ olma İftira atma. Şimdilik bu kadarına CEVAP ver GÖYNÜK ve KEMER HALKINA.

Diyerek resmen meydan okudu..

.

Bakalım bu açıklamalardan sonra Necati Hoca kendini nasıl savunacak :::?

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle