Hoşgeldiniz  

NECATİ HOCA NEREYE KOŞUYOR

Semih Köken | 12 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

NECATİ HOCA NEREYE KOŞUYOR

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ün CHP ye geçmesinin ardından istifa eden Göynük Eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu nun Ankaraya giderek CHP Genel Başkanı ile poz vermesi günün konusu oldu. Mustafa Gül ün gelişi hazmedemeyen Necati Hoca nereyle koşuyor sorusu akla geldi.

ÜYELİĞİ RESMEN DÜŞÜRÜLDÜ

Geçtiğimiz Yerel Seçimlerde CHP den Aday olan ve  CHP nin Kemer tarihinde en az oyunu alan AV. Umut Güneş ile birlikte pozlar veren Necati hocanın  algı politikası yaparak  istifasını geri almasımı beklenirken,  CHP nin seçmeni bu pozları samimim bulmayarak  daha önce birbirleri hakkında söylenmedik  şeyler bırakmayan bu ikiliye sadece gülüyorlar.

Göynük Eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlunun istifasının ardından CHP Genel Başkanın önünde iki büklüm eski yaptıklarını gösteren resimleri sosyal   medyada paylaşması ayrı bir alay konusu olurken Seçmenler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendilerini alamadılar.

GÜNEŞ YİNE SERT VURDU ; “Topaloğlu’nun açıklaması malumun ilanıdır”

BASIN TOPLANTISINDA
26 NİSAN 2014 TARİHİNDE UMUT GÜNEŞ NECATİ TOPALOĞLUNU YERDEN
YERE VURMUŞTU.
GÜNEŞ “TOPALOĞLU’NA YAKIŞMADI
Seçim çalışmaları sürecinde de “Bana gelmediler” sözleri doğru değildir. Şahsım olarak bizzat kendisinden defalarca destek istedim. İlçe Başkanım, İlçe yönetimindeki arkadaşlarım, partililer tarafından defalarca seçim döneminde destek ve çalışma göstermesi kendisinden istenmiştir. Buna karşın kendisi basın açıklamasında da ifade ettiği gibi sadece Kemer’e gelen parti büyüklerinin toplantılarına katılmakla yetinmiş ve bundan öteye giden bir çabası da çalışması da olmamıştır. Basın açıklamasında, talebin sadece bir defaya mahsus ve ilçe başkanımızın eşi olan Partilimiz CenabMürtazaoğlu’ndan geldiğini ileri sürmesisayın Topaloğlu’na yakışmamıştır.” demişti.

.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle