Hoşgeldiniz  

NECATİ HOCA BİLMECESİ

SEMİH KÖKEN | 21 Mart 2014 | Gündem A- A+

Göynük beldesinin mübarek Necati Hocasının marifetlerin i okurlarımıza anlatmadan geçmek olmazdı. Bu nedenle bu günkü değerlendirmelerimizi kendisine ayırmak gerektiği düşüncesi ile hareket ederek yazımıza başlayalım dedik.
Kemer siyasi hayatında Özellikle CHP belediye meclis üyesi 2. sıra adayı meslektaşımız ile Hâkimiyetin temsilcisi Tosun’un büyük medhü senaları ile Kemer siyasetinin en dürüst siyasetçisi reklamı yapılarak şişirile şişirile patlama noktasına getirilen bir balon olan hocamız ulaşabileceği en iyi makama seçilebileceği zaman bilindiği gibi siyaseti bırakıyorum deyiverdi. Aslında o kadar hakkında efsaneler dolaşıyorken, mitolojik tanrılar seviyesine çıkarılmışken neden böyle bir karar almıştı.
Hele ki şu pazarda alışveriş yapan yaşlı ninelerin Pazar çantalarını evlerine kadar taşıma hikâyesi yok mu, benim bile kendisine oy vermeme sebep olacak kadar mitolojik düzeyde iken neden ani bir kararla köşesine çekilmek mecburiyetini hissetti.
Bu konuda bir takım duyumlar geldi. Ancak hiç birini teyit ettirmek mümkün olmadı. Ancak şu var ki, bu konuda kendisine vurulan darbe tam anlamı ile kendi partisinden ve özellikle de bu günkü adayları olan kişiden geldi.
Çünkü o kadar mitolojik hikâyelere istinaden aday olması halinde bugün için kazanma şansı en fazla olan adaydı, hakkını vermek lazım. Fakat her şey göründüğü gibi olmuyor işte.
Günümüzde gizli saklı diye bir şey yok. Hele ki rakibin en yakınındaki kişi olduğunda sırlarını kaptırıveriyorsun ve altı mı yoksa daha fazlamı bilinmeyen oklar kendisine yöneliveriyor.
Hakkını yemeyelim, hocamız aday olmayacağını deklare ettiği röportajında, kendisini her daim göklere çıkarmaktan büyük bir haz duyan meclis üyesi adayı meslektaşımızın ifadesi ile gözyaşları içinde açıklama yapmış olmasına rağmen ser verip sır vermedi. Partimin yanındayım filan dedi. İşi geçiştirdi. Ancak bugün işin hiç de öyle olmadığını, partisinin ve umudunun yanında yer almadığını ortaya koyuverdi.
Günlerdir duyuyorduk kendisinin partisi için çalışmayıp, yıllardan bu yana hiç sözünden çıkmadığı Hasan abisi ile birlikte özellikle Göynük dışında Mustafa Gül için çalışma yapıp kendisine oy toplama gayreti içinde olduğunu. Gerçi geçen dönem Hasan Abisi seçimi kaybettiğinde Gatab seçimlerinde Ak Parti düşmanlığını ortaya koyabilmek adına Mustafa Gülü desteklediğini zannetmiştik.
Ancak öyle geliyor ki, o zaman da büyük ihtimalle Hasan Abisinin tavsiye ve direktifleri ile bu yönde hareket etmiştir. Çünkü hasan abisinin en büyük derdi Yusuf Üras’ın sivrilmesinin önüne geçebilmek idi. Kendisine en büyük rakip olarak O’nu gördüğü için yolunu kesmeliydi.
Her neyse, biz konumuza devam edelim. Necati Hocanın Göynükteki en büyük rakibi de sözde Hasan kal idi. Ancak Hasan Kal Göynükte kendinse hasım olarak Azmi Şirinleri gördüğü için, 2004 seçimlerinde hiç kale almadığı Eski iş ortağına karşı seçimi kaybetti. Yenilen pehlivanın güreşe doymadığı gibi 2009 da da yeniden güreşti ancak yine kaybetti. Ancak bugün ne oldu ise iki kez karşısında kaybettiği rakibinin elini öpmüş görünüyor.
Hep beraber Mustafa Gülün Kemerde seçimi kazanması için mücadele veriyorlar. Üçü birlikte gece çalışmaları yapıyorlar. Son olarak da Necati Hoca son günlerinde vekilliği MHP meclis üye adayı Semih Top’a bıraktığı gibi, bugün de belediyedeki 657 ye tabi olanlar dahil tüm personeli zorla MHP mitingine gönderdi.
Bir de Göynük belediyesine ait itfaiye araçlarının Değirmenderede MHP bayrakları astığını da özellikle hatırlatalım. Bunda ne var filan demeyin. İtfaiye araçları için belediyeye bedel ödenip ödenmediği elbette tespit edilecek.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle