Hoşgeldiniz  

NASRETTİN HOCA….

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Hocanın halinden hoca anlar diye boşuna dememişler

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran olay MHP nin Cumhur ittifakı ile birlikte düzenlediği Göynük Toplantısı oldu.

İttifakın iki il başkanının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Göynüğün Eski Belediye Başkanı Hasan Kal DSP nin Necati Hocasına fena vurdu. Nasrettin Hoca gibi Mavi boncuk dağıttığını  anlatan Kal ,  Necati Hoca yı epey yerden yere vurdu. “Göynüklüye gelin sorun bakalım Kaç kişi Necati yi sever” demesini beklerdim ama Hocayı Göynük te seven yoktuki..

Bizlerinde bilmediği bir çok konuyu anlatan Hasan Kal kafalardaki soru işaretlerinin de altını çizmiş oldu.

Neşeli ve bir o kadarda nukteli konuşan Hasan Kal ın bu hafta içinde de Necati Hoca hakkında çarpıcı iddialarının olacağının sinyallerini alırken  Göynükteki nufüs azalışının nedenlerini de böylelikle öğrenmiş olduk…

 

Necati Topaloğlu nun   okulla yatıyor okulla kalkıyor imajını bir türlü yenemeyen hoca baba ocağından  getirdiği bu kadar çok parayla mı  okul yaptı sorusu akla gelirken bunun hiç de öyle olmadığını yaşarak görüyoruz.

 

Bunun  en güzel örneği Turan Avcı dır Temelini  attığı annesine adını taşıyan okulun  inşaatı için hocanın istediği parayı duyan hayır seven işadamı onun yüzünden  AVANGARTE otelini bile satmıştır…..

 

Kimse  eğitime otele karşı değil fakat turizm ilçesinde Turizme ait ne yaptınız sorusuna verilen cevap belli Kilikya otele rant sağladınız halk plajını Kilikya otele peşkeş çektiniz diye söylerler  Göynük te….

Allah bilir bunu için neler neler verilmiştir bu konuya ilerleyen günlerde gireceğim ama

Birde Ünal Aysal gerçeği var  Göynük te…

Kuleli Parkın Nasıl ihale edildiği var ,  daha neler neler var ,  Hocam sütten çıkmış ak kaşıksın maşallah onun için seni sahte samimiyetini görüp inananlar seni nasıl zehir saçtığını bilmezler bizler yardımcı oluruz merak etme sen….

 

Neyse  daha fazla hoca severleri kızdırmayalım ne olmaz ne olmaz damat Ferit zaten hop oturup hop kalkıyor. Sahte fayk hesapçılar şu günlerde işsiz kalmasın zaten Tecavüzcü İlker de nasibini almışken sizi kendi kendinizle baş başa bırakayım yeter bu kadar lık size…

 

Kemer de  sezon  hazırlıkları da bir hayli başlamış durumda her yerde inşaatlar almış başını gidiyor sezonun iyi olacağının sinyallerini tam alabiliyoruz geçtiğimiz hafta Berlin bu hafta ise Moskova fuarlarında bunu izliyoruz fiyatların 10 ile 15 dolar arasına artış göstermesi otelcilerin yüzünü güldürürken işe alımlarında hızla sürdüğünü belirtmek isterim…

 

Seçim şurada 20 gün sonra bitecek ve kemer Turizmle ayakta duracak onun için Turizmin ipine sıkı sıkıya  sarılıp işimize gücümüze bakalım  biz ….

Sizde oturup Kayın babanızın har vurup harman savurduğunuz paralara yanın…

 

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle