Hoşgeldiniz  

Mustafa Gül Seçim Ofisi Açılışında Ses Getirdi

SEMİH KÖKEN | 02 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Mustafa Gül Seçim Ofisi Açılışında Ses Getirdi

Başkan Mustafa Gül, Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması sonrası yaptığı konuşmada “Önceliğimiz İnsan, Yaralarımızı birlikte saracağız. Kaybettiklerimizin isimlerini sokak ve parklarımızda isimleri ile ölümsüzleştireceğiz ve hiç bir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız ve de isimlerini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Seçim Koordinasyon merkezinin açılışında Kemer halkına seslenirken adeta gövde gösterisi yaptı.
Kemer Çınarlı kavşağında bulunan Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını CHP Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek, Aydın Özer, CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya İl Yönetimi, Demre ve Muratpaşa CHP İlçe Başkanları, Kemer CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aydemir, Genç Parti ilçe Başkanı Rahmi Yigiter ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski Belediye Başkanları Okan Akman ve Ahmet Can katıldı ve Açılış kurdelesini de birlikte kestiler.

Başkan Gül; İlçemiz 24 Ocak’ta bir felatle karşı karşıya kaldı. Büyüklerimizin söylediği gibi 50 yıl önce böyle bir afetle karşalmışlar. Geçtiğimiz yıl bu afeti yaşamıştık, herhangi bir can kaybı vermeden 50’in üzerinde evimizde hasar vardı ve kıssa sürede yaralarımızı sarmıştık. Tabi ki bu seferde hasarlarımız var. Bu tufandan en çok zarar gören Hastenimiz, Evlerimiz ve Sanayide ki dükkanlarımız, onların bu mağduriyetlerini en kıssa zamanda çözdük ve yardımlarımızı yaptık. Ama bizim içimize oturan ve halen o acıyı yaşadığımız Evladımız 10 gün bir zaman geçmesine rağmen bulunamadı. Ama biz onun adını bir parkta veya bir sokakta yaşatmaya devam edeceğiz.
Okullara yaptığı yardımları da tek tek anlatan Başkan Mustafa Gül, biz çünkü insana yatırım yapıyoruz. Ülkenin geleceği o çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Ata’mızın bıraktığı bu güzel cumhuriyetimizde yetişen çocuklarımıza yatırım yapıyoruz göreve geldiğimiz 10 yıldır Okullarımıza yardımlarımızı esirgemiyoruz.
Kemer ve Mahellerinde imar çalışmalardan da bahseden Başkan Gül, Göynük, Kuzdere ve Tekirova imarlarının tamamlandığını söyledi. Yapılan yolların yağışlarda alt yapısıyla ne kadar sağlıklı yapıldığının da altını çizen Gül, sayısız parklar yaptık. Yaklaşık 17 bin hastamızı Antalya’ya da çeşitli hastenelere ücretsiz taşıdık. Evlerde sağlık hizmetleri ve yaşlılarımızın evlerinde temizlik işlerinde ekiplerimiz yardımcı oldular.
2014 yılında bir kitapçık hazırlattık. Bu bir seçim vaadi gibi gösterildi. Bu bir seçim vaadi değildi bu Kemer’in olmazsa olmasıydı. Bu projeler yapılsaydı Kemer’in bir belediye başkanına ihtiyacı bile yoktu. Bakıldığında biz bunun bir kısmını yaptık ama siyasi nedenlere bazısı da ekonomik engellerle yapamadık. 2014 yılında büyük bir SEYHAT acentesinin çöküşü 2015 yılında bir Rus uçağının düşmesi, 2016 yılında bütün tesislerimizin boş olması. Durum böyle olunca belediye olarak tahsilatlarımızı yapamadık. 2015-16 ve 2017 yıllarında eski rakamla 30 Triliyon hep alacakla kapattık. O da yetmedi geçmişteki asgari ücreti artırarak işçilerimizin geçimlerini sağladık. Şimdi ise Genel Başkanımızın talimatı ile Şubat 2019 maşlarını 2.200 lira olarak ödedik. Bizim personelimiz arı gibi çalışıyor bu maaşlar helal olsun diyerek zaman zaman maaşlarda gecikmelerde oldu ve nedenlerini de tek tek sıralayarak sıkıntı içerisinde hiç bir personelimizi çıkarmayarak bu günlere geldik.
Yeni bir seçim havasına girdik ve Kemer için mücadele edeceğiz. Kemer 2009 yılından sonra ciddi bir Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Kemer bütün sahil boylarındaki ilçeler içerisinde suç oranın en az olduğu ilçedir. Neden diyecek olursanız, bir yerde yasa dışı bir olay varsa hemen Polis ve Jandarma suçlanır. Hayır kardeşim Belediye suçlanır. Yasa dışı bir insan yasa dışı bir bina yapar, kendine yerleşecek bir alan yaratır. Biz 2009 yılından itibaren bunları ortadan kaldırdık ve belediye olarak mücadele verdik. Beldibi mahallesini örnek veren Başkan Gül yıkım sırasında canları da yananlar oldu ve bu yerlerin birçoğu hazine arazisi idi. Şimdi yeni çıkan yasa ile yani imar affı ile Beldibindeki vatandaşlarımıza nasıl bir iylik yaptığımızı görmüş olduk.
Sizler çalışmak sizlerin bir evladı bir kardeşi olmak benim için gurur vericidir. 30 yılda beni hep birinci ligde tutunuz ya birinci yaptınız ya da ikinci yaptınız. Bu gün Kemer Belediyesi sizlerin sayesinde büyüdü. 170 aracı ve 850 personeli ile sizlere hizmet etmektedir.
Burada seçim ofisleri yapıldı, parti değişikliği yapılınca seçim ofislerinde apar topar Cumhur Başkanımızın ve Türk Bayrığımız indirildi. Kimden korkuyorsunuz da bu bayrakları indirdiniz Necati bey. 2009 yılında Tekirova mahallesinde geçmiş dönemde MHP ofisi saldırıya uğramıştı. Şimdi bu zat MHP’den aday. Milliyetçi arkadaşlara şunu söyleme gereğini duyuyorum. Genel başkanınızın fotoğrafını ve Rahmetli Türkeş’in resimlerini parçalayanların yanında mı olacaksınız yoksa sizi 2 dönem iktidar yapan Paşa’nın aynıda mi olacaksınız. Miliyetçilik, cumhuriyetçilik yoldan geçerken birinin eline tutuşturduğu bir değer değildir. Miliyetçilik ve cumhuriyetçilik yürekte olacak yürekte. Cumhureytiçilik yoksa miliyetçilik yoksa Atatürk’çülük yoksa zaten senden bir Nane olmaz. Onun için biz ilçemizin huzuru ve mutluluğu için birlikte mücadele ettik. Bundan sonra da mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu ilk ofisimizin açılışı idi kıssa zamanda Göynükte, Aslanbucak, Kuzdere, Çamyuva Tekirova ve birçok mahallemizde sizlerle beraber açılışımızı yapacağız. Bu gün tatil gününde bizleri yanlış bırakmadınız bizlerle beraber oldunuz. Acılı günümüzde birlikte olduk, sayın Valimizin talimatı ile kayıp Kızımızı arama çalışmaları devam edecektir. Arama yapan ekiplerin her türlü ihtiyaçlarını Kemer belediyesi olarak karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz. Evler yıkıldı Kemer Belediyesi olarak biz yaptık, Sanayi bölgesinde zarar gören dükkanlarımızın malzemelerini tırlarla indirdik. Bunlar hiç önemli değil kayıp çocuğumuz bulunana kadar biz çalışma ekibinin hertürlü ihtiyacını karşılayacağız.
Bu gün bizimle beraber oldunuz hepinize teşekkür ederim. Son cümlesinde ise Başkan; Bizi Allah Camisiz bırakmasın ve Minarelerimizden ezan sesini eksik etmesin. Allah bizi İstiklal marşsız bırakmasın, Allah bizi Cumhuriyetsiz bırakmasın ve Ne Mutlu Türk’üm Diyebilene diyerek sözlerini tamamladı.

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 22 kişi, Elif Çetin Tezel dahil, gülümseyen insanlar, kalabalık
Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise, düğün ve açık hava
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle