Hoşgeldiniz  

Mustafa Ceceli’den muhteşem konser

Semih Köken | 29 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Mustafa Ceceli’den muhteşem konser

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konser verdi. Antalyalılar, Ceceli’nin romantik şarkılarına cep telefonlarının ışıklarını yakarak, dev bir koro halinde eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içindeki Ramazan etkinlikleri, ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturuyor. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, etkinlikler kapsamında unutulmaz bir konser verdi. Yörükler Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen konsere, vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Dillerden düşmeyen şarkılarını Antalyalılar için söyleyen Ceceli, muhteşem sahne performansı ile büyük alkış aldı.
CECELİ COŞTURDU
Karaalioğlu Parkı’ndaki konser alanını dolduran binlerce Antalyalı, Mustafa Ceceli’nin romantik şarkılarına cep telefonlarının ışıklarını yakarak, dev bir koro halinde eşlik etti. Bir ara darbuka ile solo yapan Ceceli, izleyenleri coşturdu. Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak ilahiler de seslendiren ünlü sanatçı, Antalyalılara unutamayacakları bir Ramazan akşamı yaşattı.
Ramazan şenlikleri, kapsamında Uğur Işılak, Esat Kabaklı, Burak Ahıskalı gibi birçok ünlü Antalyalılarla buluşacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle