Hoşgeldiniz  

Muratpaşa’dan iftar yemeği

Semih Köken | 13 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

Muratpaşa’dan iftar yemeği

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Güzeloba Mahallesi’nde iftar yemeğe verildi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca 20 farklı noktada 56 mahalle için kuracağı iftar sofralarında 3’üncü haftanın ilk durağı Güzeloba Mahallesi oldu. Güzeloba Kapalı Pazar yerinde düzenlenen iftar programına eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe’yle katılan Başkan Ümit Uysal, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Uysal, iftara katılan herkes gibi sıraya girip tabldotuna yemeğini alırken hep birlikte edilen duaların ardından oruçlar açıldı.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan’ın da katıldığı iftarda Güzeloba Mahalle Muhtarı Yusuf Elmas, “Sayın Uysal’a Güzeloba’ya tüm hizmetleri için saygılarımı teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, “Muratpaşa sizin belediyeniz, sizin vergilerinizle organize olan, sizin hizmetinizde olan belediye” dedi. Muratpaşa Belediyesi’nin asfalttan yeşil alan çalışmalarına, çöp konteynerlerinin yeraltına alınmasına ve 21 bin kişiye ulaşan sosyal hizmet ağıyla Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasında yer aldığını dile getiren Başkan Uysal, “Bunu gerçekleştiren sizsiniz, sizin maharetinizdir, hepinizi tebrik ederim. Sadece başkan yardımcılarım, müdürlerim, belediyeci arkadaşlarım değil sizler de benim ekibimsiniz. Belediyemizin bütçesi sizlerin vergilerinizle oluşuyor. Gerçek ekibimiz her daim beraber olduğumuz ekiptir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle