Hoşgeldiniz  

Muratpaşa’dan altyapı uyarısı

Semih Köken | 18 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Muratpaşa’dan altyapı uyarısı

MURATPAŞA Belediyesi, yaya güvenliği ve rahat ulaşım için ilçe sınırları içindeki yol ve kaldırımların yenilenmesini projelendirdiklerini, su, elektrik, telefon ve doğal gaz şirketlerinin çalışma yaparken koruyucu tedbir almasını istedi.

 

Muratpaşa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, yaya güvenliği ve rahat ulaşım için ilçe sınırları içindeki yol ve kaldırımların yenilenmesini projelendirdiklerini, yollarda asfalt yama döneminin kapatıldığı belirtildi. Bu amaçla asfalt plenti kurulduğunun ifade edildiği açıklamada, altyapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahallelerin, Muratpaşa Belediyesi sorumluluk alanındaki tüm cadde ve sokaklarının program dahilinde sıcak asfaltla kaplandığını, kaldırımların düzenlediği vurgulandı.

 

YOLLARDA CİDDİ TAHRİBAT VAR

 

2017 yılında toplam 88 kilometre yolun sıcak asfaltla kapladığının vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

“Kamu malını korumak ve yolların sürekli kazılmasının önüne geçmek için nerede, ne zaman asfaltlama çalışması yapacağımız bilgisini ilgili kurumlarla sürekli paylaştık. Kurumlarla iletişim ve koordinasyon çabalarımız kısmi karşılık bulsa da ortaya çıkan tablo, bu durumun yeterli olmadığını gösterdi. Zira asfaltlamasını tamamladığımız; Demircikara, Meltem, Meydankavağı, Yıldız ve Zerdalilik Mahallerimizdeki yollar ciddi oranda, Bayındır, Çaybaşı, Çağlayan, Demircikara, Fener, Meltem, Meydankavağı, Soğuksu, Şirinyalı, Varlık, Yeşilbahçe ve Yıldız Mahallelerimizdeki 78 cadde ve sokak kısmi olarak tahrip edildi. Toplam 13 kilometre yol ya ciddi ya da kısmi tahribata uğradı. Komşularımızın vergileri belli oranda heba oldu, yollarımız sokaklarımız, dolayısıyla insanlarımız hırpalandı.”

 

‘KASIT ARAMIYORUZ’

 

Su, kanalizasyon, elektrik, telefon ve doğal gaz çalışmaları yürüten kurumların daha dikkatli ve özenli çalışmasının istendiği açıklamada, “Kasıt aramıyoruz ancak bu kurum ve kuruluşların çalışmalarını çok daha dikkatli yapmaya ve kamu yararına titizlik gösterir şekilde davranmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle