Hoşgeldiniz  

MUHTEŞEM AÇILIŞ

Semih Köken | 22 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

MUHTEŞEM AÇILIŞ

Lapta Beledyesinin kardeş şehir belediyesi Antalya Kemer Belediyesi tarafından hediye edilen Atatürk Heykelinin açılışı gerçekleştirildi.

Lapta Belediyesi’nin , Karşıyaka Köyünde hayata geçirdiği , Karşıyaka Atatürk Parkı’nın açılışı bu akşam yapıldı.

Lapta Beledyesi’nin öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Karşıyaka Atatürk Parkı bir milyon 90 bin türk lirasına mal oldu.

Törende ilk olarak Lapta Beledyesinin kardeş şehir belediyesi Antalya Kemer Belediyesi tarafından hediye edilen Atatürk Heykelinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Lapta belediye Başkanı Fuat Namsoy, beldeye , belediyenin kendi öz kaynaklarıya ve çalışmalarıyla böyle bir eser kazandırmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Park alanında yer alan Atatürk haykelinin kardeş şehir Antalya kemer belediyesi tarafından hediye edildiğini anlata Namsoy, Başkan Mustafa Gül’e de teşekkürlerini sundu.
Namsoy, konuşmasında, Karıyaka bölesinde yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Törende daha sonra OHAL nedeniyle , Yurtdışına çıkış izni alamayan ve törene katılamayan Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Aytugan Gül de, Mustafa Gül’ün açılış töreni için gönderdiği mesajı okudu.

Etkinlikte daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okundu.

Başbakan Hüseyin Özgürgün de törende yaptığı konuşmada, “Hizmet bir sevda işidir özellikle ülke insanına hizmet sevgi ister ,yürek ister. Bayrağa ülkeye sevdalı olmak hizmetin ilk adımıdır” diyerek, Lapta Belediye Başkanı Namsoy ve ekibini beldeye kazandırdığı yatırım ve hizmetlerden dolayı kutladı.

Belediyenin öz kaynakları ve kendi çalışmalarıya beldeye çok önemli bir eser kazandırıldığını ifade eden Özgürgün, makamların geçici , hizmet ve yatırımların kalıcı olduğuna vurgu yaparak, kişilerin yaptıkları hizmetler ve kazandırdıkları eserlerle hatırlanacağını kaydetti..

Özgürgün, ülkede hayata geçen, ülkeye değer kazandıran her türlü hizmet ve çalışmayı desteklediğini söyledi.
Konuşmaların ardından Lapta turizm Festivaline katılmak için ülkede bulunan yabancı ekiplerin gösterileri yer aldı.

Konuşmaların ardından cafe restaurant mini hayvanat bahçesi, çocuk oyun alanları, rekreasyon alanı ve Açıkhava fitnes alanı,düğün parkından oluşan kompleks Başbakan Özgürgün tarafından açıldı.

GÜL TEPKİ GÖSTERDİ

Ohalden dolayı yurt dışı çıkış izni verilmeyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL “Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan ve kardeş ilişkilerimizin devam ettiği Lapta Şehrine armağan ettiğimiz ATATÜRK Anıtı açılışına adıma katılarak beni onurlandıran Eşim Sn. Neşe Gül ile İlçe Başkanım Sn.Erdem Cesur’a ve Atamızın anıtını şehrine projelendirerek bizlere bu eşsiz gururu yaşatan Lapta Belediye Başkanım Sn. Fuat Namsoy’a tüm Kemer’li hemşehrilerim adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkem ve Kemer için bu onurlu günde neden orada olmadığımın takdirini de siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.
Saygılarımla.”DEDİ

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle