Hoşgeldiniz  

Muhtarlarla iftar buluşması

Semih Köken | 11 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Muhtarlarla iftar buluşması

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde; Kemer ilçe genelinde görev yapan ve geçmişte görev yapmış muhtar ve azalara iftar yemeği verildi. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın da konuk olduğu iftarda tüm muhtarlara teşekkür plaketi sunuldu.  

 

Kemer Belediyesi, Kemer’de, beldelerinde ve köylerinde geçmişte görev yapan ve bugün görevde olan muhtarlar ve azalara yönelik bir iftar yemeği düzenledi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftara; CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, CHP İl yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, ilçe yöneticileri, muhtarlar, azalar, aileleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Yemekte konuşan Başkan Gül, “Geleneksel hale getireceğimiz muhtar ve azalarla buluşmalarımızın ilkini yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.  Ramazan ayında bir araya gelmemiz daha da anlamlı oldu. Kemer’e emeği geçen tüm muhtarlarımıza ve azalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız geçmişte ve bugün çok fedakârca hizmet veriyorlar. Biz de onlarla işbirliği içinde halkımıza hizmet götürüyoruz. Tüm Kemerlilerin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

 

BAŞKAN GÜL YUVAYA DÖNDÜ

Böyle bir organizasyonda Kemerlilerle buluşmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden Akaydın ise, “Benim Antalya’da doktorluk mesleğini ilk yaptığım yer Kemer’dir. Kemer’i bilirim ve severim. Başkan Gül’ün partimize katılması daha doğru bir deyişle ‘yuvaya dönmesi’ bizi çok mutlu etti. Bundan sonra da Kemer’e en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra yemeğe katılan tüm muhtarlara ve azalara teşekkür plaketi verildi. İftar davetindeki semazen gösterisi ve ilahi dinletisi de ilgiyle izlendi.

9 Ek

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle