Hoşgeldiniz  

MUHİTTİN BÖCEK’İ KEMER DE YÜZLERCE ARAÇ KARŞILADI

Semih Köken | 21 Mart 2019 | Gündem A- A+

MUHİTTİN BÖCEK’İ KEMER DE YÜZLERCE ARAÇ KARŞILADI

Böcek, yerel seçim çalışmalarını ziyaretlerle devam ettiriyor. Böcek, çalışmaları kapsamında Kemer’de ofis açılışı gerçekleştirdi.
Antalya Büyükşehir Başkan Adayı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Kemer Belediye Başkanı Mustafa gül ve yüzlerce araç Beldibi mahallesinde karşıladı. 
Konvoy sırasıyla Beldibi, Göynük, Aslanbucak Mahallesinden sonra Kemer Merkez Mahallesi Muhittin Böcek SKM geldi. Burada şehitler ve cenazeler nedeniyle müzik açılmadı ve saygı duruşu istiklal marşımızın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Türkiye’de yeni bir seçim yeni bir düşünce anlayışı ile Antalya ve ilçelerimizin büyük bir bölümünde İYİ parti ile çıkmış olduğumuz bu yolda inşallah 19 ilçeyle birlikte çalışma imkanı bulacağız. 10 yıldır Kemer’de büyük bir çalışmamız var özellikle altyapı üzerinde büyük bir çalışmamız var. Bazen bir şeyler yapıldı mı diye soranlara sadece şimdi burada gördüğünüz bu yolda altta yaptığımız bir kanal var içinden araba gider. Yaptığı kavşakları ve yollara değinen başkan Gül; büyükşehirin eksikliğini çok hissettik çünkü yaptığınız bir iş için büyükşehirden izin almanız gerekiyor. O izinleri alamadığımız için istediğimiz bazı yatırımları gerçekleştiremedik. Şimdi iddialı bir adayımız var. Kamu oyu araştırmalarında önde giden İYİ Parti ve CHP ortak adayı Sayın Muhittin Böcek’in kazanması neticesinde ilçelerin daha çok hizmet alabileceği ve arkamızda büyük bir destek olarak gördüğümüz Başkanımızla birlikte sizlere daha fazla hizmet edeceğiz. “dedi” 
Başkan Böcek ise doğup büyüdüğü Konyaaltı’na 20 yıldır belediye başkanı olarak hizmet verdiğini belirterek, bundan gurur duyduğunu söyledi. Şimdi de CHP’nin Antalya Büyükşehir adayı olarak Gazipaşa’dan, Kaş’a kadar hizmet sunmak istediğini aktaran Böcek, bana bu görevi layık gören CHP Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Türkiye’nin 5. Büyük ilinin güzel ilçesi siz değerli Kemer’lilerle birlikte olmanın mutluğunu yaşıyorum. Siyaset uzun ince bir yol diyerek sözlerine devam eden Böcek; bize anonsta Torsuların elveda deseler de, cam seralarda çalışmış Muhittin Böcek deseler de uyar patosçu deseler de uyar, bize şoförlük yapmış deseler de uyar. Şimdi taksiciler burada otobüsçüler burada turizmciler burada esnafımız burada hepsi burada. Doğup büyüdüğüm 4 köyden oluşan Konyaaltı’mızı yaşanılır bir ilçe yaptım. Doğal gazı almış tek ilçe Konyaaltı’dır. 25 yıllık başarı öykümüzü gördüler ve beni aday ettiler. Şimdi de Konyaltına değil Gazipaşa’dan Kaşa’a kadar hizmet edeceksin dediler. Yollardayız çok az bir süre kaldı 9 gün daha sabır edelim “Allahın izniyle Gümbür Gümbür geliyoruz” dedi 
Biz ittifakın adayıyız, ama bize zaman zaman zillet dediler istediklerini desinler. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını kabul eden, ezanımıza sahip çıkan cumhuriyetimize sahip çıkan, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine inanan, AK Partilisi de, Ülkücüsü de biz gönüllerin ittifakıyız. 
Konyalıtı’ndaki sahil projesinin ne kadar yanlış olduğunun ve çok yüksek rakama yapıldığını ve yandaşlara ihale yapılmadan verildiğinin de altını çizdi.
Birçok konulara değinen başkan Böcek, ben sen yok birlikte yapacağız birlikte başaracağız. “dedi”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle