Hoşgeldiniz  

Müdürden Tercih Merkezi’ne ziyaret

Semih Köken | 19 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Müdürden Tercih Merkezi’ne ziyaret

ANTALYA Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Kumluca Belediyesi tarafından oluşturulan Öğrenci Tercih Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Semineri’ne katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, yapımı devam eden inşaat halindeki okullarda da incelemelerde bulundu.

 

Müdür Yüksel Arslan ziyaretleri esnasında, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Başkan Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Özdemirci ile birlikte Kumluca Belediyesi’nce oluşturulan Öğrenci Tercih Merkezi’ne geçen Müdür Arslan, oluşturulan Öğrenci Tercih Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Müdür Arslan, “Geleceğimiz olan öğrencilerimizin ülkemize daha faydalı bireyler olarak yetişmeleri açısından Tercih Merkezi’nin çok yararı olacaktır. Özellikle hangi alanda tercih yapma konusunda yanlış karar alabilecek öğrencilerimiz için doğru bir karar verilmiş. Bu çalışmanın tüm ilçelere örnek olmasını temenni ediyor, Kumluca Belediyesine de öğrencilerimiz için yaptığı bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle