Hoşgeldiniz  

Minik pehlivanlar Kırkpınar’a hazırlanıyor

Semih Köken | 20 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Minik pehlivanlar Kırkpınar’a hazırlanıyor

KIRKGÖZ Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün alt boylarından 26 güreşçi, tarihi Kırkpınar yağlı pehlivan güreşlerine katılacak.

 

Bu yıl katıldıkları 7 ayrı güreş organizasyonunda 31 madalya alan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri, gelecek ay yapılacak 656’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerine hazırlanıyor. Güreşçiler haftanın 7 günü antrenman yapıyor. Döşemealtı Belediyesi’nin minik pehlivanları, minik, teşvik, toz koparan, deste ve küçük orta boylarda mücadele edecek.

 

Bu yıl Döşemealtı Belediyesi güreşlerinde 7, Kumluca’da 4, Manavgat’ta 4, Demre’de 4, Denizli Kale’de 4, Muratpaşa Belediyesi güreşlerinde 4 ve Manisa Yunus Emre güreşlerinde 4 olmak üzere tam 31 madalya kazanan alt boylardaki güreşçiler Kırkpınar güreşlerin de de katıldıkları her kategoriden madalya alarak dönmeyi hedefliyor.

 

‘GELECEĞİN BAŞPEHLİVANLARINI YETİŞTİRİYORUZ’

 

Antrenör Mustafa Kara haftanın 7 günü antrenman yaptıklarını söyleyerek, “3 gün yağlı antrenman, 1 gün minder, diğer 3 gün ise kondisyon ve kros ağırlıklı çalışma yapıyoruz. Orhan Okulu, İsmail Koç, Ali Altun, Serkan Serttürk gibi başpehlivanların Döşemealtı Belediyesi güreş takımında olması ilçede yaşayan gençleri heyecanlandırdı. Takıma girebilmek için birçok minik bizlere başvuruyor. Kurduğumuz takımda geleceğin başpehlivanları yetişecek. Şu ana kadar aldıkları başarılar da bunun göstergesi” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle