Hoşgeldiniz  

MiLYARLIK BEDAVA TANITIM

Semih Köken | 01 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Gündemi mükemmel takip eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yine bir ilke imza atarak bir kuruş harcamadan Milyarlık tanıtım yaptı.
Kemer Belediyesi ile Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) işbirliğinde yeni turizm sezonuna yönelik ilçenin tanıtımı çalışmaları kapsamında, Başkan Mustafa Gül’ün evlendirme programında tanışıp evlenen çiftlere ilçedeki otellerde 1 haftalık tatil yaptıracaklarını belirtmesinin ardından ilk balayı çifti Kemer’e ulaştı.
Star TV ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında evlenen (34) Engin ve (35) Nevin Albuzlu çifti Kemer’e gelir gelmez ilk olarak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “Belki kamuoyunu bu konuyla biraz meşgul ettik ama biz bu programları gördüğümüzde oradaki insanlar birbirlerini buluyorlar evlilik için bizde bu evliliği güzel bir balayı ile süslemelerini istedik. Turizmcilerle yaptığımız KETAV toplantısında bu konuda gündeme de gelmişti. Bende bu konu ile ilgili onlarında desteğini alınca çünkü sonuçta evlenip gelecekler Belediyemizin de oteli var, şahsımın da var ama çevre otellerimizde de ağırlamak için otelcilerimizin de destek vermesi gerekiyordu. Onlarında bu desteğini aldıktan sonra 3 tane kanalımıza yazı yazdık ve netice de bugün ilk evlenen çiftimiz burada. İnşallah onların mutluluğunun başlangıcı Kemer olur ve Kemer hatıralarını çocuklarına anlatırlar. Ben Zuhal hanıma da çok teşekkür ediyorum. İlk televizyondaki evlenen çift oradan oldu ve o da bizi televizyonda açıklayarak buraya gönderdi. Bundan sonra da tüm evlenen çiftlerin hepsini Kemer’de görmek istiyoruz. Desteği olan herkese teşekkür ediyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle