Hoşgeldiniz  

Milli Tenisçi Başak Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Semih Köken | 28 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Milli Tenisçi Başak Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Kemer’in ender yetiştirdiği genç yaşta Türkiye ve Yurtdışında birçok turnuvalarda başarı elde eden Milli Tenisçi Başak Eraydın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Milli Tenisçi Başak Eraydın’ın babası yıllarca Başak’ın Antrenörlüğünü yapan Erol Eraydın’da hazır bulundu.
Belediye çalışmaları ve spora olan desteklerini yakından takip ettiğini anlatan Milli Tenisçi Başak Eraydın, bir zamanlar tenis oynuyordunuz hala devam ediyormusunuz gibi sorular da sorarak tenis hakkında başkan Gül’ü bilgilendirdi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen görüşmelerde; Başkan Mustafa Gül zamanım oldukça tenis maçlarını TV’lerden takip ediyorum. Başak’a da başarılar dileyen Başkan Gül, zor bir spor dalıyla uğraşıyorsun inşallah bu emeklerinin karşılığını alır bizleri ve ülkemizi ileri ki yıllarda Teniste iyi bir şekilde temsil edersiniz.
Kemer’li Milli Tenisçi Başak’ın başarısının arkasında da, kendi yeteneğinin yanı sıra ailesini görüyoruz diye sözlerine devam eden Başkan Gül, “Başak Eraydın’ın Uluslararası sıralamasında yükselmesini arzu ediyoruz. Onun başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sporun, yeni nesillerin sağlıklı yetişmesindeki önemini biliyoruz ve Kemer Belediyesi olarak çeşitli branşlardaki sporculara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Görüşmelerin ardından Başkan Gül’ü 6 Mart’ta Manavgat yapılacak bir turnuvaya davet etti. Başkan Gül’de bir aksilik olmazsa maçını izlemeye geleceğim. Diye söz verdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle