Hoşgeldiniz  

Milletvekilliği İçin Neleri Bıraktı

SEMİH KÖKEN | 14 Şubat 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde CHP’nin Antalya milletvekilliği adaylığı için 10 Şubat Salı günü görevini bıraktı. Başkan Budak ATSO başkanlığının yanı sıra, 12 ayrı kamu kurum ve kuruluşundaki yönetim kurulu başkanlığı, başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliklerinden de istifa etti. Çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda çeşitli görevler yürüten Budak, istifa zorunluluğu olmayan TOBB meclis üyeliği görevini ise sürdürüyor. Budak’ın ATSO başkanlığını bırakmasıyla birlikte yönetim kurullarında görev yaptığı birçok kuruluşta, ATSO’nun yeni başkanı görev alacak.

Çetin Osman Budak’ın istifa ettiği başlıca kuruluşlar ve görevleri şöyle:
“TOBB Başkan Yardımcısı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı. Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı. Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. Antalya Kongre Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı. Vakıf Zeytinliği Zeytinpark A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi. Expo 2016 Antalya Yönetim Kurulu Üyesi. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Üyesi. Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Üyesi. Antalya Serbest Bölge (ASBAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi. TOBB Fuarlar Komitesi Başkanı. Altyapı Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı mütevelli heyeti üyesi.”

Budak bu görevlerin yanı sıra, TOBB ve Antalya’da oluşturulan birçok kamu kurumuna ait komisyon ve kurullarda da ATSO Başkanı olarak görev alıyordu.milletvekilligi-icin-neleri-birakti

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle