Hoşgeldiniz  

Milletvekili Köse, Gurbetçilere Yeni Anayasayı Anlattı

Semih Köken | 02 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Anayasa Komisyonu Üyesi AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Hollanda ve Belçika’daki teşkilat mensuplarına Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

Milletvekili Köse, Gurbetçilere Yeni Anayasayı Anlattı, System.String[]
Anayasa Komisyonu Üyesi AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Hollanda ve Belçika’daki teşkilat mensuplarına Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Hollanda ve Belçika’da partililerle buluştu. AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle gurbetteki partililere Anayasa değişikliği ve yeni hükümet sistemi hakkında bilgi veren Köse, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemiz için önemini anlattı.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Başkanı Zafer Sırakaya ile birlikte ilk olarak Hollanda’ya giden Köse, Rotterdam şehrinde diğer illerden de gelen partililere hitap etti. Milletvekili Köse, anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin detayları hakkında bilgi vererek, partililerin sorularını yanıtladı.

Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin ikinci durağı ise Belçika oldu. Brüksel’de partililerle buluşan Köse, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için çok önemli olduğunu söyledi. Köse, “Ülkemiz AK Parti iktidarları döneminde hem demokratik olarak hem de ekonomik olarak büyüdü ve güçlendi. Bu gelişimi yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız bizlerden daha iyi görüyor. İşte bu büyüme ve gelişmenin hızlanması için hükümet sistemimizin değişmesi gerekir” dedi.

“Referandumda dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımızın oyları çok önemli” diyen Köse, “Türkiye hepimizin. Sizler ülkenizden uzak yaşasanız da, aileleriniz, akrabalarınız orada ve sizler bir süre sonra ülkenize geleceksiniz. Yarınlarımıza daha güzel, daha gelişmiş bir Türkiye bırakmak hepimizin görevi. 16 Nisan’da seçim yapmayacağımızı, ülkemizin geleceğinin oylanacağını, bu sistem değişikliğinin kazanımlarını kapı kapı dolaşarak anlatmalıyız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle