Hoşgeldiniz  

MHP NİN ADAYLARI TAMAM

SEMİH KÖKEN | 21 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

MHP NİN ADAYLARI TAMAM

MHP Antalya’da dört ilçede Belediye Başkan Adaylarını belirledi.

Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP ilçelerdeki çıkartılacak adaylarını belirledi. 19 ilçesi bulunan Antalya’da dört ilçe belediye başkan adaylığı MHP’ye verildi. Geçmiş dönemlerde MHP’de bulunan ve daha sonra başka partilere geçen Korkuteli, Finike ve Kemer’le birlikte Alanya Belediye Başkanlığı’nda MHP adaylarını çıkartacak.

 

Alanya ve Finike daha önce MHP Genel Merkezi tarafından açıklanmıştı. Alanya’da mevcut Belediye Başkanı Adem murat Yücel’le devam edecek. Uzun yıllar Finike’de Belediye Başkanı olan deneyimli siyasetçi Nail Dülgeroğlu bu bölgede aday olarak çalışmalarına başlayacak. Kemer’de deneyimli siyasetçi ve iki dönem Tekirova Belediye Başkanlığı yapan bölge halkı tarafından sevilen Yusuf Uras, MHP adayı olarak çalışacak. MHP’nin kalesi konumundaki Korkuteli’nde de işadamı Ömer İşlek aday gösterildi. Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek olan toplantıda bir dört ay resmi olarak açıklanacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimler öncesi partisinin 4’ü il 200 belediye başkan adayını daha açıkladı.

MHP’li Sadir Durmaz, partisinin seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli‘nin onayı ile 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen 4’ü il 200 belediye başkan adayını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Burdur‘da Uğur Şen, Çanakkale‘de Hakan PınarÇorum‘da Kenan ŞahinKırklareli‘nde Derya Bulut aday gösterildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle