Hoşgeldiniz  

MHP MİLLETVEKİLİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Semih Köken | 04 Temmuz 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

MHP MİLLETVEKİLİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

24 Haziran  Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden ‘den Antalya milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan ve MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, teşekkür ziyareti için MHP Kemer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve ilçe teşkilatının karışladığı Başkan ve Aksoy, partililerle sohbet etti.

BİR GAZETECİNİN SORUSUNA SİNİRLENEN AKSOY “SEN BENİM AĞZIMDAN O AİLELERİ KULLANAMAZSIN DEDİ”

Geçtiğimiz iki  dönem MHP  den seçilen Belediye Başkanı hakkında soru soran gazeteciyi MHP il Başkanı fırçaladı. Benim adıma kurban kesemezsin senin gelmek istediğin yeri biliyorum bu  aileleri siz büyütüyorsunuz yapmayın bizim için o şahış yok hükmündedir. Beni çekmek istediğin yere ben gelmem ama gel sana başka manşetlik haber vereyim ” dedi.

BAŞKAN: MHP’Yİ  ANTALYADA YARIŞTA YARIDA KALDI.

Kemer’in kendileri için kıymetli olduğunu ifade eden Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ise “Mübarek Ramazan Ayında katıldığımız iftarda yemeğinde Kemer’in bizim için kıymetli olduğunu söylemiştim. Bizi asla terk etmeyen bir belediye başkanını inşallah Kemer’de hep birlikte seçeceğiz. 20 Mayıs’ta başlayıp 24 Haziran’da biten seçim kampanyası döneminde 5 hafta boyunca biz, bir gün bile eksik olmadan sahada koşturduk ve çabaladık. Ama seçimin sonucunda elde ettiğimiz duruma baktığımızda MHP kan kaybetmiş gözükse de Ak Parti ve CHP de oy kaybetti. Bildiğiniz gibi CHP’nin yaklaşık 28 bin oyu HDP’ye gitti. Fakat bizimde bildiğimiz gibi partimizi tam ortadan böldüler. Partimizi parlamento dışına atmak için hem içerden hem dışardan çok çabalar var. Ama siz şu ilçenin kapanmaması için çabalayan kendi emeğinizden, çocuklarınıza ayıracağınız zamandan ayırarak partimizi ayakta tutmaya çalıştınız. Hepinize her şeyden önce çok teşekkür ediyorum Allah Razı olsun. Bu zor günde partimizi terk etmeyen kardeşlerimizin her türlü dertleri bizim derdimiz. Sizler için parti yöneticisi olarak milletvekili olarak elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağımıza emin olun” dedi.

AKSOY: ANTALYADA BİZ SAYISAL ORANLARA BAKMIYORUZ

İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Antalya, metropol bir şehir olsa da 81 vilayetin 81 ilini barındıran insanlarımız olsa da yazın güneşi, yayla şenliği ile şunla bunla hareketli bir şehir. O sebeple de dağ bayır gezeceğiz. Abdurrahman bey de zaten buna hazır. Uzun yıllar teşkilatta görev yapmış ve şu anda da MYK üyemiz. O sebepten dolayı rahat bir şekilde dolaşarak millete kendimizi anlatacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki her bir adayımız rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş’in izinde, onun ideallerini yaşama ve yaşatma ülküsüyle donanımlı, ama her biri de liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiyi temsil ediyor. O sebeple biz sayısal rakama bakmıyoruz. Onurla taşıyacağımız helalinden 146 bin 207 oy almışız ve önümüze hedeflerimize bakacağız. İnşallah Kemer’de yeniden 2014-2009 seçimlerinde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi ile MHP amblemi altında yerel seçimi alacağız. Kemer’de falanca filanca ailelerine bağımsızlığı öneririz. Ailelerin kitlelerin partiye katkıları var ve bunlar çok önemli, değerli ve kıymetlidir. Ama hiç kimse vazgeçilmezimiz de değildir. O sebeple Kemer’de yeniden kenetlenerek, iyi bir ruhla, üç hilal bayrağın altında yerel seçimi alacağımız ümidini taşıyorum” dedi.

‘KEMERDE SİYASETİ İYİ BİLİRİM “

MHP’nin Antalya’da tek milletvekili gözükse de 5 tane milletvekilinin yapacağı işi yapacaklarının altını çizen Abdurrahman Başkan, “Allah’ın izniyle yapacağız ve sizde göreceksiniz. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatımız ve milletvekiliniz olarak her zaman diri ve hazırız. Biz öyle kulak ardı eden ya da söylenenleri duymazdan gelen, gideyim de gelmeyeyim diyenlerden değiliz. Zaten ben buradayım ve burada yaşıyorum. Geçmiş dönem 19 yıldır yılın en az her ayın bir haftası burada yaşayan birisiyim. Dolayısıyla böyle birilerinden duyma değil de Kemer deyince Kemer’in başından sonuna kadar size anlatırım. Bütün hikayesini anlatırım. O şehrin o pasajların yapıldığı zamanlara kadar hepsini bilirim. Kemer turizmin ilk başladığı yerdir ve bu anlamda önemlidir. İnşallah Kemer önümüzdeki dönemde farklı olacak” diye konuştu.

‘İHANET EDENLERİ AJANDAMIZA NOT ETTİK’

Antalya’nın büyük bir şehir olarak gözükse de küçük bir şehir olarak herkesin birbirini tanıdığını anlatan Abdurrahman Başkan, sözlerine şöyle devam etti:

“Antalya hem büyük hem de küçük bir şehir. Herkes birbirini yöresel olarak tanır. Kemer’de insanlar birbirini neredeyse mahalle mahalle tanır. Bir ucu Muğla, bir ucu Mersin olan bir şehirden bahsediyoruz. Öbür tarafı da Burdur’a uzanan bir şehrimiz var ve biz burada çok şey yapacağımızdan emin olun. Siz sadece rahat olun diri olun. Bir seçim bitti, ama ikinci bir seçimimiz başlıyor ki, aynı zamanda bizim için şeref olan bir seçim olacak. Kemer’de ki seçim için çok çabalayacağız. Yani bize ihanet edenleri biz mutlaka ajandamıza not ettik. Bunlar mutlaka yarın döndüklerinde ve partiye gelmek istediklerinde, kapatmayanlarla kapansın diye çabalayanlarla aynı kefeye koyamayız.”

‘BURASI 49 YILLIK BİR ÇINAR’

MHP’nin binlerce yıllık Türk tarihini ve kültürünü taşıyan 49 yıllık bir çınar olduğunu vurgulayan Başkan, “’Burası kapansın gitsin. Bu parti yok olsun. MHP mi kaldı’ diyen haysiyetsizler var. Onlara MHP’nin nasıl bir parti olduğunu da bir şekilde göstermek bizim de boynumuzun borcu olsun. Yavaş yavaş da dağılmaya başladılar. Çünkü burası 49 yıllık çınar. Binlerce yıllık Türk tarihini ve kültürünü taşıyan bir çınar. Ama 49 yılda hesap edilemeyecek bir süreç. Bu ülkede bu ülkeyi seven milliyetçiler her zaman için zulmü görmüşlerdir. Ama asla da bu zulümden yılmamışlardır. 5 bin şehidiyle bu hareket ayaktadır. Cenabı Allah inşallah bize iktidarı nasip edeceğini düşünüyorum. Bunda da bir hayır var diye düşünüyorum. Şu anda herkes MHP’nin bu ülkede duruşundan dolayı takdir ediyor. Diğer siyasi parti temsilcileri, siyasi partiler bile MHP’nin dik duruşunu yavaş yavaş hakkını temsil etmeye başladılar. Bu süreçte gece gündüz buradayız. Derdimiz Antalya, derdimiz memleket. Türkiye birinci derdimiz. Antalya, Türkiye olmazsa zaten Antalya da olmaz. O yüzden önce devletimizi güçlü tutmak zorundayız ve onun için çaba sarf ediyoruz” dedi.

‘NUTUK ATIP GİDENLERDEN OLMAYALIM’

Cumhur İttifakının yerel seçimlerde de süreceğini anlatan Abdurrahman Başkan, “Önümüzdeki süreçte Cumhur İttifakı bu ülkenin geleceğinde ki tüm sorunları çözen bir yapıda olacak. Yerelde de inşallah iş birliğimiz de sürecek. Meclis Başkanlığı’na da biliyorsunuz aday çıkarmadık ve Ak Parti’nin Meclis Başkan adayını destekliyoruz. Yani bu süreçte MHP, evirmeden çevrilmeden, sağa sola dönmeden, başta kurduğu ilkelere sahip çıkarak gidiyor. İnşallah önümüzdeki sürecin memleketimiz için iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü çok önemli seçimden çıktık ve dünya üzerimize yürüdü. Standart & Poors ne oldu da bir gün içinde Türkiye’nin notunu tekrar yükseltti? Seçimden bir ay önce Mayıs-Haziran ayında Türkiye’nin notunu Ağustos’ta açıklayacakları söylüyorlardı. Notu düşürenler ne oldu da geçen hafta itibariyle yükseltmeye başladılar? Yani bir tezgâha düştük. Ama bu tezgâhtan alnımızın akıyla çıktık. Tabiri caizse timsahlarla yılanlarla dolu bir havuza attılar bizi ve biz hepimiz bu havuzdan ülkücüler olarak sağ salim inşallah çıktık. Bundan sonrasında da inşallah bunu çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Bilin ki sizin hakkınızı mecliste olsun partimizde olsun en iyi şekilde savunacağımdan kimsenin hiçbir endişesi olmasın. Çünkü Antalya’yı bilerek tanımakla, bilmeden danışmanların söylediği ile Antalya’yı tanımak ikisi birbirinden farklıdır. O yüzden Antalya’nın yüzde yüzünü biliyorum demek için doğru bir şey olmaz. Ama Antalya’nın önemli sorunlarını yüzde 90’nından fazlasını bildiğimi de burada ifade etmek istiyorum. Biz nutuk atıp gidenlerden olmayalım” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle