Hoşgeldiniz  

MHP Antalya İl Kongresi’nin tarihi belli oldu

SEMİH KÖKEN | 14 Ekim 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

MHP Antalya İl Kongresi’nin tarihi belli oldu

MHP Antalya İl Başkanlığı’nın 13. Olağan Kongresi 18 Ekim Pazar günü düzenlenecek.

Kongre öncesi mevcut İl Başkanı Hilmi Durgun, tekrar adaylığını açıkladı. 13. Olağan Kongre’nin 18 Ekim Pazar günü saat 11.00’de Cam Piramit’te gerçekleştirileceğini duyuran Durgun, “Genel Başkanımız ve liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın başkanımızın tensipleri ile kongremizde il başkan adaylığımı beyan ediyorum. Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid-19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafemaske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongremizin ülkemize, milletimize, davamıza ve Antalya’mıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak” dedi.

Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşehrilerim;

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığımızın 13. Olağan Kongresi 18 Ekim Pazar günü saat 11:00’ da Cam Piramitte gerçekleşecektir.

Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid 19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafe – maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğimiz kongremizin; Ülkemize, Milletimize, Davamıza ve Antalyamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım.

İstiklal için birlik
İstikbal için dirlik
Kazanan TÜRKİYE olacak.
Hilmi Durgun
MHP Antalya İl Başkanı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle