Hoşgeldiniz  

Merkez mahallesi muhtar adayı Küllük: “Bu işe baş koydum”

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Merkez mahallesi muhtar adayı Küllük: “Bu işe baş koydum”

Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Küllük, muhtarlık adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Hatay’da 1962 yılında doğan ve 40 yıldır Kemer Merkez Mahallesinde yaşayan Küllük, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Öz geçmişi hakkında kısa bir bilgi veren Küllük, yıllarca otellerde, restoranlarda, marketlerde ve büfelerde çalıştığını söyledi.

Küllük, son 7 yıldır Merkez Camisi yanında Adıyaman Çiğ Köfte işletmeciliği yaptığını belirterek, yaşadığı merkez mahallesinde gördüğü eksiklikleri gidermek için muhtar adayı olduğunu kaydetti.

Amacının yaşadığı mahalleye daha fazla katkı sağlamak olduğunu ifade eden Küllük, “Daha iyi hizmet yapmak için aday oldum. Mahallemizde bazı eksiklikler var. Bu eksiklerden bazıları şunlar. Ara sokaklarımız çok rezil durumda. Elektrik trafolarının bazıları açık ve kapatılmıyor. Bazı işler belediyenin işidir. Ama belediyenin görmediği yerleri muhtarlar görür. Ben bu görünen sorunları gerekli yerlere ulaştırmak ve daha hızlı hizmet getirmek için bu yola baş koydum.” dedi.

Küllük, mahalle ve mahalle sakinlerinin daha hızlı ve daha güzel bir hizmet almaları için çalışmaya söz verdiğini anlatarak, kendisinin hiçbir zaman para ve koltuk sevdalısı olmadığını bildirdi.

Amacının 40 yıldır yaşadığı mahalleye hizmet etmek olduğunu yineleyen Küllük, şöyle konuştu:

“Mahallede herkes tarafından sevilen bir kişiyim. Bugüne kadar da hiçbir kimseye yanlışım olmadı. Allah’ın izni ile bu işe baş koydum. Adaylığımı koyduktan sonra etrafımdaki insanlardan çok güzel tepkiler aldım. Olumsuz bir tepki gösteren olmadı. Neden 5-10 yıl önce aday olarak çıkmadın diye soranlar oldu. İnşallah bana güvenen herkese mahcup olmam.”

Merkez mahallesi diğer muhtar adayları hakkında da konuşan Küllük, şunları kaydetti:

“Mevcut muhtarımız Yusuf Salova bey güzel işler yaptı. Ama güzellik bazı işlemlerde ve yapılacak faaliyetlerde yetmiyor. Yusuf Salova bey ve diğer rakiplerim de halka daha iyi hizmet sunma düşüncesinde. Mevcut muhtarımız iyi şeyler yapmıştır. Ama ben ve azalarım daha iyisini yapmaya geliyoruz. Bütün rakiplerim benim kardeşim. Allah hangimize nasip ederse o olsun. Bütün rakiplerime başarılar diliyorum. Bu işi en iyi yapacak olan benim. Çünkü ben kendi ekibime güveniyorum.”

Küllük, azaları ile aktif olarak çalışacaklarına değinerek, “İsteyen herkes bana 7 gün 24 saat boyunca ulaşabilecek. Her eksikliği yerinde görüp inceleyeceğiz. O eksiklikleri de en kısa sürede gerekli yerlere müracaat ederek gidereceğiz. Halkımın her zaman yanında olacağım.” diye konuştu.

Muhtar olduktan sonra yapacağı birkaç projeden de bahseden Küllük, “Muhtar olduktan sonra, muhtarlık binasının yanına halk için toplanma yeri açacağım. Dileyen herkes buraya gelip istediğini söyleyecek. Biz de halkımızın derdini burada dinleyip sorunlara çözüm üreteceğiz. Burada çay ve kahve ikramımız olacak. Bunları ücretsiz olarak mahalle sakinlerimize vereceğiz. Bu bina bir nevi mahallelinin ikinci evi olacak. Çünkü yaşadığımız mahalle bizim evimiz gibi. Biz evimizin kapısını herkese açacağız. Tabiri caiz ise “gelene kapımız açık gidene kapalı” olacak. Biz mahalle sakinlerimizle sorunlara ortak bir çözüm üretmeye beraber karar vereceğiz. Biz bu işi en iyi yapacak olan ekibiz. Bütün rakiplerime de başarılar diliyorum.” dedi.

Küllük ve azaları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle