Hoşgeldiniz  

Melike artık duyabilecek

Semih Köken | 10 Mayıs 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Melike artık duyabilecek

İşitme sorunu yaşayan 10 yaşındaki Melike’nin imdadına Kemer Belediyesi yetişti.  Başkan Gül, Melike’yi Çamyuva Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek işitme cihazı hediye etti.

Sosyal belediyecilik konusunda bir marka haline gelen Kemer belediyesi bu kez 10 yaşındaki Melike Saf’ın yardımına koştu.

OKULDA ZORLANIYORDU

Doğuştan işitme engelli olan Melike Saf’ın bir kulağında işitme cihazı bulunuyordu. Ancak gittiği okuldaki öğretmenleri Melike’nin tek kulağındaki işitme cihazının yeterli gelmediğini ve diğer kulağının da az duyduğunu belirlediler. Hastanede yapılan muayene de Melike’nin ikinci bir işitme cihazına ihtiyacı olduğu saptandı. Ancak ailenin bu cihazı alacak gücü yoktu.

BAŞKAN GÜL TESLİM ETTİ

Öğretmenlerin ve ailenin talebi üzerine devreye giren Kemer Belediyesi bu sorunu çözdü. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi’ndeki evine giderek Melike Saf’ın ihtiyacı olan işitme cihazını hediye etti. Başkan Gül, küçük kızın ve ailenin Berat Kandili’ni kutlayıp sağlık ve mutluluk dilerken Melike’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle