Hoşgeldiniz  

Masal ‘125 gün sonra’ mutlu bitti

Semih Köken | 24 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Masal ‘125 gün sonra’ mutlu bitti
Öz babası tarafından kaçırıldığı iddia edilen İzmirli küçük Masal, 125 gün sonra Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde bulundu. Anne kızın duygusal kavuşma anı, görevli polisleri bile ağlattı

İzmir’de 73 yaşındaki babası Ali Taner tarafından kaçırıldığı iddia edilen 4.5 yaşındaki Masal Taner, 125 gün sonra bulundu. Yavrusunu kapı kapı arayan anne Burcu Sanrı, Antalya Kemer’de bir otelde bulunan kızına kavuşunca mutluluktan ağladı. Kızı ile hasret gideren anne Antalya’ya giderek kızını polislerden teslim aldı. Kızını kaçırdığı iddia edilen baba Ali Taner’in ise, ifadesine başvuruldu. Bornova’da yaşayan 33 yaşındaki anne Burcu Sanrı, “Kızımı yalan iftiralarla elimden almaya kalktılar, ancak mahkemeden aldığım kararla bunun önüne geçtim. Tek isteğim var, Masal’ımın bulunması” demişti. Polis anne Burcu Sanrı’nın şikayeti sonrası Ali Taner’i ve kaçırdığı iddia edilen Masal’ı bulumak için özel çalışma başlatmıştı.

Yardım Yozga t’tan

Masal, Yozgat’tan bir polis memurunun Antalya Kemer polisine yaptığı başvuru sonrası bulundu. Antalya Kemer polisini arayan Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru A.A. babası tarafından kaçırıldığı iddia edilen Masal’ın kaldığı otelin adını söyledi. Alınan ihbar sonrası Kemer polisi, 5 yıldızlı otele operasyon düzenledi ve Masal’ı buldu.

İfadesi alınan baba serbest bırakıldı

İzmir’de yaşayan anne Burcu Sanrı yakınları ile birlikte araçla Antalya Kemer’e giderek 125 gündür hasret olduğu kızı Masal’a kavuştu.
Kızı ile ilk buluşma anında yaşananlar görevli polislere dahi duygu dolu anlar yaşatırken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından küçük kız, annesi ile birlikte İzmir’e geldi. Öz kızını kaçırdığı iddiası ile hakkında işlem yapılan baba Ali Taner ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle