Hoşgeldiniz  

Manavgat’ta Uyuşturucu Operasyonu

Semih Köken | 09 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Manavgat’ta Uyuşturucu Operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ile Asayiş Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu, System.String[]
Antalya Emniyet Müdürlüğü Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ile Asayiş Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Şüphelilerin yakalandığı evde yapılan aramada fişek olarak tabir edilen satışa hazır uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şahısların Manavgat-Ulukapı yolu Kümeevler mevkii 3516 Sokakta ikamet ettikleri eve operasyon düzenlendi. Evde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramada 20 paket fişek olarak tabir edilen kullanıma ve satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, 10 gram kenevir tohumu, 200 TL uyuşturucudan elde edildiği tahmin edilen para ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Güvenlik güçlerinin operasyonu sırasında evdekilerin Manavgat-Ulukapı yolunun kenarına beyaz kağıtlar içerisinde attıkları uyuşturucular da ekipler tarafından bulundu.

Aramaların ardından gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan 2’si tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevine gönderildi. –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle