Hoşgeldiniz  

Manavgat yaya köprüsü temeli atılıyor

Semih Köken | 16 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Manavgat yaya köprüsü temeli atılıyor

MANAVGAT Belediyesi tarafından ırmak üzerine yapılacak yaya köprüsünün temeli 19 Ağustos’ta Aydilge konseriyle birlikte atılacak.

Manavgat Belediyesi ilçede ulaşımı rahatlatmak amacıyla ırmak üzerinde yaya köprüsü inşaatına başladı. Yukarı Pazarcı Mahallesi ile Yukarı Hisar Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan yaya köprüsünün temeli 19 Ağustos’ta pop müzik şarkıcısı Aydilge konseri ve ardından düzenlenecek törenle atılacak. Manavgat Irmağı üzerinde yaya geçişlerini arttırarak ulaşımı rahatlaması planlanan yaya köprüsünde akşamları su oyunları gösterileri de yer alacak. Yaya köprüsünde ayrıca vatandaşların ve turistlerin ırmağı seyredebileceği ve fotoğraf çektirebilecekleri alanlar da yapılacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, modern bir yaya köprüsüne kent halkının ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu amaçla inşa edilecek köprünün kullanışlı ve kent estetiğine uygun bir şekilde tasarlandığını belirten Başkan Sözen, temel atma törenine tüm halkı davet etti. Başkan Sözen, “Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte Manavgat Belediyesi olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kullanışlı ve modern bir yaya köprüsüne Manavgat’ımızın ihtiyacı vardı. En kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Temel atma törenimize tüm Manavgat halkını davet ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle