Hoşgeldiniz  

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HACIHATIPLAR MAHALLESİ’NE PARK

Semih Köken | 01 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN  HACIHATIPLAR MAHALLESİ’NE PARK

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” sözüyle başlattığı proje kapsamında Taşağıl Hacıhatıplar Mahallesine 3 bin 100 m2’lik park yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, özellikle kırsal mahallelerdeki çocuk ve kadınlardan gelen talepleri geri çevirmemeye özen gösteriyor. Başkan Sözen, son olarak Taşağıl Hacıhatıplar Mahallesi’nde tüm bölgeye hitap edecek büyük bir parkın yapımını daha tamamladı. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin 100 m2’lik alan üzerine yapılan park içinde çocuklar için oyun grupları, özellikle ev hanımlarını spora teşvik edecek fitness aletleri, mahalle halkının hoşça vakit geçirmeleri için 2 adet tahta pergole, yürüyüş yolları ve yeşil alan bulunuyor.

GELEN İSTEKLER GERİ ÇEVRİLMİYOR

Hacıhatıplar Mahallesinin nefes almasını sağlayacak olan parkın yapımı mahalle halkını memnun etti. Başkan Şükrü Sözen, her mahalleye park çalışmalarını artırarak sürdürdüklerini söyledi. Görev süresi sonuna kadar parksız mahalle kalmaması için ilgili birimlere talimat verdiğini belirten Başkan Şükrü Sözen, “Amacımız tüm Manavgat’ta park sayısını artırmak. Bunun için öncelikli ihtiyacı bulunan mahallelerimizi göz önünde bulunduruyoruz. Çocuklarımızdan gelen park isteklerini geri çevirmemeye özen gösteriyoruz. İmkanlarımız elverdiğince parklarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle