Hoşgeldiniz  

MANAVGAT BELEDİYE ÇALIŞIYOR ENGELLER KALKIYOR

Semih Köken | 01 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset, Yaşam A- A+

MANAVGAT BELEDİYE ÇALIŞIYOR  ENGELLER KALKIYOR

Manavgat Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla Manavgat Belediyesi önüne, Cumhuriyet Meydanı’na ve Atatürk Kültür Merkezi içerisinde bulunan Engelsiz Kafe’ye Engelli Şarj İstasyonu kurdu.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla adından sık sık bahsettiren Manavgat Belediyesi, kent hayatındaki bütün engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor. “ Enerjimiz Hiç Bitmesin” sloganıyla yola çıkan Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, kentin belirlenen noktalarına, 3 adet Engelli Şarj İstasyonu kurdu. Manavgat Belediyesi önü, Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Engelsiz Kafe’ye kurulan şarj istasyonları, aynı anda 3 aracı şarj etmesinin yanı sıra her aküye uygun şarj olanağının da bulunması engelli vatandaşları memnun etti. Yağmur suyuna karşı korunaklı olan şarj istasyonunda müzik çalar, belgesel, Manavgat’ın tanıtım filmi ve internet gibi özellikler de bulunuyor.

ENGELSİZ MANAVGAT

Kentte yaşayan tüm vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veren Manavgat Belediyesi, farkındalık yaratan bu projeye imza atarak engelli vatandaşların yüzünü güldürdü. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun olan engelli vatandaşlar her zaman yanlarında olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, engelli vatandaşların sosyal hayata katılması ve toplum içinde yer alması için her türlü destek ve hizmeti vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Sözen,“ Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir Manavgat için dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Engelsiz Manavgat’ı hep birlikte kuracağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle