Hoşgeldiniz  

Mahalleli cami istedi

Semih Köken | 10 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Mahalleli cami istedi

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’ne bağlı Uzunoluk Mahallesi sakinleri imar planında cami için ayrılan yere cami yapılması için yardım istedi.

 

Geçen yıllarda yapılan parselasyon çalışmalarında Uzunoluk Mahallesi Akyar yolu üzerindeki Doktorlar Sitesi yanında bulunan arsa imar planında cami alanı olarak belirlendi. 529 ve 550 sokak sakinleri cami alanı olarak ayrılan yerin 16 kişi üzerine hisseli olduğu için cami yapılamadığını belirterek, yetkililerden sorunun çözülmesi ve mahalleye cami yapılmasını istedi.

 

Mahalle sakinlerinden Fehmi Küçük, “Buradaki arazi yıllar önce parselasyon yapıldığında cami alanı olarak ayrılmış. Krokisinde de var. Ancak burası 16 kişi üzerinde hisseli tapu. Bize en yakın cami sanayide. Yaşlılarımız oraya gidip gelemiyor. Gerekli yerlere dilekçe verdik fakat hisseli olduğu için pek yanaşmıyorlar. Burada yaklaşık 250 hane var. Bu hafta da Camiler ve Din Görevlileri Haftası, belki bu vesileyle sesimizi duyurabiliriz diye düşündük. Bizlerin burada küçük de olsa bir camiyi ihtiyacı var. Umarım yetkililer sesimizi duyar veya bir hayırsever bize bu iyiliği yapar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle