Hoşgeldiniz  

Maceracılar karlı rotada yürüdü

Semih Köken | 22 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Maceracılar karlı rotada yürüdü

KEMER Macera Takımı ve Kumluca Alibaba Kırkharamiler Grubu Söğütcuması mevkiinden Saklıkent Kayak Merkezi’ne uzanan 20 kilometrelik karlı rotada yürüyüş yaptı.
Kemer Macera Takımı ve Kumluca Alibaba Kırkharamiler Grubu, Söğütcuması Yaylası- Konyaaltı Saklıkent rotasında yürüdü. 1650 metre rakımlı Söğütcuması Yaylası’nda başlayan yürüyüş, Katranbaşı, Tepedelen, Beydağı Yaylası güzergahında sedir ormanı içerisindeki karlı rotadan devam etti. Grup, Tunç Dağı ve Bakırlı Dağı sırtlarından 2050 rakımlı Saklıkent’e ulaştı.
Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği bölgede güzel hava ve eşsiz Beydağları ve Alakır Vadisi manzarası eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe 35 doğasever katıldı.
Kemer Macera Takım lideri Ömer Nizam, “Antalya’nın batısını çevreleyen Beydağları ve Toroslar doğa sporları için benzersiz imkanlar sunuyor. Kumluca ve Konyaaltı ilçelerimizin sınırlarında yer alan bölgenin en güzel noktalarından birisi olan Merkezi Beydağları ve Tunç Dağı arasında kalan Alakır Vadisi’nde 20 kilometrelik kış yürüyüş faaliyetini gerçekleştirdik” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle