Hoşgeldiniz  

Lider Şampiyonluk Yolunda Son Engeli de Aştı

Semih Köken | 30 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Lider Şampiyonluk Yolunda Son Engeli de Aştı

Lider Kemer Belediye Konyaaltı Gençlik ve Sporu 1-0 Yenerek Liderlik Koltuğunu iyice sağlamlaştırdı.

TFF 3.Lig 14’ncü gurupta mücadele eden Na-Mağlup Lider Kemer Belediye Spor Bayan Futbol takımı kendi evinde Lig 2. Konyaaltı Gençlik ve Spor Bayan Takımını 30.dakikada Dilan Akarsu’nun muhteşem kafa golüyle 1-0 yenerek puan farkını 6’ya çıkardı ve 5 maçta 5 galibiyet alarak puanını da 15. çıkardı.

Geçtiğimiz hafta kötü hava şartlarına rağmen kar yağışı altında rakibi Yeni Burdur Sporu 7-0 farklı kazanarak taraftarını sevindirmişti. Bu hafta sonu Cumartesi günü kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Konyaaltı Gençlik ve Spor ile karşı karşıya gelen Kemer Belediye Spor ağır saha ve yağmura rağmen bir çok gol pozisyonuna girdiği maçta 1-0 galip geldi.
.
YER: Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri)
HAKEEMLER: Feyyaz Bülgen****, Burat Bekmez**** ve Halil İbrahim Sağlam****

KEMER BELEDİYE SPOR: Merve Karataş*****, Serap Kanmaz*****, Gözde Arzuman*****, Tuğba Tunç*****, Hilal Sarıkaya*****, Sara Ural*****, Dilan Akarsu*****, Berfin Çelik***** (Dakika 72 Dilara Solak***) Canan Bacaksız*****, Yağmur Berfin Gündüz*****(Dakika 85 Emine**) Esra Güler*****

KONYAALTI GENÇLİK SPOR: Özge Önr****, Şeyda Güner***, Çınar Orhan**, Hilal Güzlgün*** (Dakika 42 Zeynep Kök**) Gamze Bilmez*****, İlyada Cesur**, Kübra Demir**, (Dakika 70 Deniz Sakınç**) Zeynep Arapi***, Gülberay Bidav***, Yağmur Naz Yıldırım**

SARI KART: Serap (Kemer Belediye) Hilal Güzelgen ve Gülberay (Konyaaltı)

GOLLER: Dakika 30 Dilan Akarsu

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takımın futbolcuları birbirlerini tebrik ederek güzel bir görüntü sergilediler.
Maçtan sonra futbolcuları tek tek tebrik eden Kulüp Başkanı Ömer Bilici; ilk yarı hedefimize ulaştık 5 maçta 5 galibiyet aldık ve ikinci yarı yapacağımız yeni transferlerle takıma daha da güç katıp hedefimiz olan 2. lige çıkacağız. Dedi .

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle