Hoşgeldiniz  

Letonya’lı Gazeteci Başkan Gül’ü Ziyaret etti

Semih Köken | 17 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Letonya’lı Gazeteci Başkan Gül’ü Ziyaret etti

Letonya Riga şehrinde yayın yapan Latvijas Radio 4 – Letonyalı Editör Gazeteci Jana Jermakova Belediye Başkanı Mustafa Gül ile görüşerek ilçenin turizm faaliyetleri ve Kemer’in öne çıkan değerleri hakkında bilgi aldı.

Kemer’e özel olarak gelen Latvijas Radio 4 – Letonyalı Editör Gazeteci Jana Jermakova turizmle ilgili merak ettikleri sorularını yöneltti. Kemer’in son yıllarda Rus krizi ile birlikte turizmin etkileri ve etkilerin turizmciye ve vatandaşa ne gibi etkileri olduğunu, turizmin gelişim süreci ile ilgili Kemer’de neler yapılması gerektiğini sordu ve Kemer ve Türkiye turistler açısından güvenli bir yer mi gibi çeşitli sorular sordu.
Başkan Mustafa Gül ise siz Kemer’e geldiniz sizce Kemer güvenli bir yer olarak gördünüz mü? Diyerek Letonyalı gazeteciye soru sordu. Başkanın bu sorusuna cevap veren Jana Jermakova ise başkanın bu sorusuna bir gazeteci olarak cevap veremeyeceğini söyledi.
Dünyanın her yerinde terör olayları olduğunu vurgulayan Başkan Gül, Antalya ve bölgesinde terör olayı ile ilgili hiçbir turisttin burnu bile kanamamıştır. Dünya’da en güvenilir ülkenin Türkiye en güvenli şehrin ise Antalya olduğunu sözlerine ekledi.
Ziyaret sonunda ise hatıra fotoğraf çekiminin ardından ve iyi temennilerle görüşebilmek dileğiyle gazeteci Janna’yı makamından uğurladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle