Hoşgeldiniz  

Letonya’dan Başkan Gül’e teşekkür 

Semih Köken | 27 Nisan 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Letonya’dan Başkan Gül’e teşekkür 

 Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek,  29 Nisan Pazar Günü Antalya’da gerçekleştirilecek Letonya Kültür Festivali’ne katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts ve Letonya Fahri Konsolosu Nurdan Aslı Bayar Ulukapı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Büyükelçi Elferts, Letonya’nın bağımsızlığının 100. yılı kutlamaları kapsamında 29 Nisan Pazar Günü Kaleçi’nde gerçekleştirilecek Letonya Kültür Festivali’ne katkılarından dolayı Baqşkan Gül’e teşekkür etti.

 

BÜYÜKELÇİ’DEN TEŞEKKÜR

Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts ziyarette yaptığı konuşmada, “Kemer’e ikinci gelişim ve çok sevdiğim bir turizm beldesi. Sayın Başkanımız festivalimize katılan dans ve müzik gruplarının ağırlanmasını sağladı. Katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“LETONYALILARI İLÇEMİZE BEKLİYORUZ”

Festivale destek olmaktan onur duyduklarını kaydeden Başkan Gül, “Kemerimiz Türkiye turizminin gözbebeğidir.  Bu güzelliği korumak için 1994 yılında 10 kat olarak düzenlenen imar planlarını değiştirerek 4 kata indirdik. Başarılı turizm politikalarımızın meyvelerini alıyoruz. Geçen yıl Antalya’ya gelen 10 milyon turistin 4 milyonu Kemer’imize geldi. Kemer’deki tesislerimizin ön kapısından denize girer, arka kapısından çarşıya gidersiniz. Bu sezonda da turizmde yeni bir rekor bekliyoruz. Letonyalı turistleri de ilçemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyarız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle