Hoşgeldiniz  

KUZDERE’NİN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Semih Köken | 26 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

KUZDERE’NİN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

 

Başkan Gül projeleri anlattı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere’deki üreticilerle bir araya gelerek sulama sorunlarını konuştu. Ardından Kuzdere Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile buluşan Başkan Gül, kirayla ilgili düzenlemeleri ve bölgeye yapılacak yeni projeyi anlattı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere Mahallesi’nde portakal bahçeleri ve tarlaları kuruma noktasına gelen üreticilerle bir toplantı yaptı. Kemer Sulama Birliği Başkanı İsmail Kayrak’ın da katıldığı toplantıda bu yılın kurak geçmesiyle çiftçilerin yaşadığı sıkıntının daha da arttığını kaydeden Başkan Gül, soruna acil çözüm bulunması için mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu.

“EL BİRLİĞİYLE ÇÖZELİM”
Kemer Sulama Birliği’nin Kuzdere Mahallesi’nin susuzluk sorununa çare olamadığını kaydeden Başkan Gül, “Mahallemizdeki üreticiler yıllardır Sulama Birliği’nden şikâyetçi. Birlik 8 yıldır mahalle halkının sorununa çözüm bulamıyor. Bu birliğin artık kendini yenilemesi ve çözüm odaklı çalışması gerekiyor. Biz de belediye olarak iş makinası, araç, gereç ve personel olarak sulama birliğine daima destek oluyoruz. Mahalledeki sulama sorununu el birliğiyle çözelim” diye konuştu. Sulama Birliği Başkanı İsmail Kayrak ise “Sorunun çözümü için çalıştıklarını belirterek, “Belediye ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa karşılıyor. Başkanımıza ve belediye personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

KUZDERE’YE VİZYON PROJE
Daha sonra Kuzdere Küçük Sanayi esnafını makamında kabul eden Başkan Mustafa Gül, “Kuzdere sanayi esnafımıza kira kolaylığı getirdik. Esnafımızın mağdur olmaması için yıllık kira düzenlemesi yaptık” dedi. Kemer Belediyesi olarak bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek vizyon bir proje hazırladıklarını kaydeden Başkan Gül, “2018 yılının hemen başında inşaatına başlayacağımız yeni projenin içinde spor kompleksi ve yüzme havuzu olacak. Çocuklarımız burada yüzme öğrenebilecek. Kültür salonu, kongre merkezi ve düğün salonu olacak. Ayrıca proje kapsamında sohbetli düğünlerin de yapılabileceği bir ibadethane yapacağız. Kemerimize yakışan bir proje olacak” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle